reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Doris - ten htc desire z jest świetny robi filmy w hd i w ogolę ma masę bajerów, dla kogoś kto to lubi to telefon bajka, ja akurat wole zwykły (tzn. ma służyć przede wszystkim do dzwonienia i ma trzymać długo bateria, lubię jeszcze posłuchać muzy jak gdzieś jadę czy radia) mam nokie c3 tą muzyczną i może nie jest to jakiś hicior ale jestem z niej mega zadowolona ;-)

reklama
witam się wieczornie.
Melduję że u Nas wszystko ok. Tyle, że mam na uczelni trochę zajęć... i nie ogarniam!
Ale podczytuje Was codziennie i jestem na bieżąco, niestety nie mam czasu odpisywać.
Wrzucam nowe fotki Antosia- kurde Młody kończy jutro 5 miesięcy. szok!!!

Od początku tygodnia Antek je już deserek- ze słoiczka i potem obiad- gotowany przeze mnie.

Lecę... kąpiel i karmienie i spać! :-)

ale jestem zmeczona i oslabiona, ledwo siedze zaraz spac ide....
katamisz bardzo ci wspolczuje,wiem, ze jest ci bardzo ciezko po prostu potrzebujesz czasu zeby jakos to ogarnac i sie z tym oswoic, a z kim zostanie niunia?mala wloski ma bombowe:szok:
mrsmoon mnie norbet tez tak zalatwil:-D
kati83 moj maly tez takzapierdziela jak maly samochodzik
kasiawilde witaj:-D po takich przejsciach terazjuz bedzie tylko dobrze
trasia pomysl sobie ze przeciez ten wyjazd to tak naparwde walka o lepsza przyszlosc marysi,rozumieim twoje smutki zwiazane z odmawianiem, ale czasami poporstu pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc,na pewno czekaja na ciebie jeszcze inne lepsze mozliwosci:-D glowa do gory
ironia &&&&&& za biznes
zmykam bo zle sie czuje, spokojnych snow

Martusia zdrówka życzę!!Drugi raz jelitówka...biedactwo:-(

Moja Gracjana będzie zostawała z moim D(bo on w nocy pracuje) i z moją mamą w czasie gdy on będzie odsypiał. Powiem Ci ,że najgorszy ten mój rytm pracy.Nie jest stały.Ja pracuję od pon-niedzieli na zmiany albo po 12 h w godzinach otwarcia sklepu tj 9-21.Przecież w pracy spędzamy praktycznie połowę swojego życia:-(Zastanawiałam się nawet żeby iśc gdzieś pracować na nocki może to byłoby sensowniejsze mając dzieci...Ehhh i po co ja tu weszłam dzisiaj??Tylko Wam narzekam...Przepraszam :-(

kochane ja tylko na moment. Wpadłam napisać, że się poddałam i jedziemy wszyscy razem do Gdańska:) M. powiedział, że nie chce mu się tam jechać jak cholera ale woli pojechać niż widzieć mnie w takim stanie jak dzisiaj. Zabawne, zawsze śmiałam się z takch matek, które nie mogą na moment dziecka zostawić a tu proszę...
Cieszę się ogromnie choć droga będize ciężka bo dziś pakowałam nas wszystkich na wariata i przed północą chcemy wyjechać. A ja już śpiąca jestem:-D

Trasia, tylko spakujcie tą zupkę co nagotowałaś:-D Ale super wyszło:-)
Doris, kiedy ja zabroniłam im kupować więcej niż jedną rzecz dla Miesia, bo po co jednemu dziecku tyyyyle rzeczy??

Doris z tego co pamiętam podobnie zaczęłyśmy i chyba też skończyłyśmy (wagą) ciążę.Zaczęłam od 60 kg a zakończyłam 84 kg.Na tą chwilę ważę od 2 mies 69...:szok:

Oooo to tak jak ja :-). Co prawda ja pierwszy wpis miałam 62 ale wcześniej bywało 59/60kg i teraz niezmiennie 69. Masakra!

Trasia...tak się cieszę, że jedziecie razem. Ty będziesz spokojniejsza a marysia szczęśliwa. Szerokiej drogi i wracaj tu dio nas w niedzielę :-)

Mamusia...patrzyłam na allegro, drogi ten telefon i w mojej sieci chyba też duuuużo trzeba dopłacic.

Agatka, Ironia...witajcie

reklama
martuś ale Cię dopadło, raz za razem:szok: może zrób sobie kurację probiotykową, żeby unormować florę bakteryjną przewodu pokarmowego
mamusia uffff...dobrze, że to pomyłka, bo kasa niebagatelna...Dobrze, że starasz się nie myśleć o tych wynikach, bo oszalałabyś, niech Cię Tymek i mąż trochę pozajmują;-) Maja w nocy ulewa trochę po cycku, bo jej nie odbijam (biorę ją do nas do łóżka, cyc w buzię i ja pierwsza zasypiam:zawstydzona/y:, wstyd, ale inaczej nie byłabym w stanie wstać rano:-() Może powinnam zacząć ją jednak odbijać?
Doris a koniecznie płatki owsiane? bo chyba musiałabyś je miksować:baffled: Setana ostatnio polecała kaszki Holle, pewnie u Ciebie są bez problemu dostępne, ja dziś kupiłam kaszkę pszeniczną. Są dość drogie, ale bez gotowania. Mają różne rodzaje kaszek z pełnego przemiału
Na usg główki idziemy kontrolnie, w lipcu przy okazji diagnozowania przyczyn żółtaczki wyszła torbielka 3mm i lekarka powiedziała, że to po porodzie jeszcze się nie wchłonęła i trzeba kontrolować. A że ciemiączko małe u Mai to nie chciałam przespać momentu, do którego da się jeszcze to usg zrobić...
Pewnie po mamusi będziesz następną, która będzie mogła się pochwalić super figurą:tak:Z takim zapałem to szybko wymodelujesz sylwetkę:tak:
Ja też jestem na etapie zmiany telefonu i chyba wzemę Samsunga galaxy S+, A ma taki i jest zadowolony
katamisz wcale nie dziwię Ci się, że jesteś zła, też bym była...Ale rzeczywiście lepiej nie podpadać...Nienawidzę takich niespodzianek, w ogóle ja nie lubię niespodzianek, może jakaś dziwna jestem...
agatkaT witaj! Buziaki dla Antosia!!!
trasia szerokiej drogi!!! Jednak faceci tacy źli nie są, czasem nawet na fajny pomysł wpadną;-) Ty będziesz na zajęciach a Marysia z tatą będą uzupełniać zapasy jodu:tak: i Blusia Marysię zobaczy:-) Wszyscy będą szczęśliwi:tak:

Maja śpi już od godziny, nie spała od 15.30, wykąpaliśmy ją przed 20, zjadła 150ml kaszy(co jej się nie zdarza) i zasnęła w 2 minuty(też jej się nie zdarza). I mam teraz dylemat - czy po długiej drzemce już jej nie kłaść tak jak dziś (ostatnią godzinę była bardzo marudna) czy kłaść na godzinę kosztem dłuższego usypiania i marudzenia przy butli(wczoraj zjadła 40ml...)

Do góry