reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

hej :-)widzę że wszystkie dziś świętują... bo pustki tu że hoho ;-)My mamy dziś dzień lenistwa :tak: kompletnie nic nie robimy! Leżymy cały dzień... dopiero co włączyłam kompa.

U Nas dziś nowość- Antoś zjadł prawie cały słoiczek jabłek z Bobovity. :-D bardzo mu smakowały... Aż trzymał mi łyżeczkę żebym mu do buzi wkładała- bardzo śmiesznie to wyglądało.

Miłego wieczoru- wracam do moich Chłopaków :-)

reklama
Misialina, doczytałam że Malwinka ciężko zniosła szczepienie. U nas niby ok, ale na nóżce ma właśnie takie zaczerwienienie, na dodatek jest ono ciepłe, możnaby powiedzieć, że gorące. Małej raczej nie dokucza, bo wywija nóżkami, ale też trochę się martwię. W ogóle bardzo małej krewka leciała po tym wkłuciu. Zrobiłaś może jakiś okład na tą nóżkę?

Doris, Julka też waga lekka? Ile waży?

My dziś zaliczyliśmy dwugodzinny spacerek przed południem. Pojechaliśmy na paradę z okazji Dnia Niepodległości. Adę nie ruszały strzały, ryczenie motorów i klaksony aut. Za to Jasiek przerażony hałasem, stał z zasłoniętymi uszami i chciał wracać do domu. Jak tylko się uciszyło, to bohatera zgrywał ;)

Ostatnia edycja:
doris - a nie masz anemi? ze taka zmeczona jestes?:blink:

Nie mam. Ostatnio robiłam wyniki i morfologia super. Nawet zrobilam kilka dni temu....test ciążowy:szok:.... i nie jestem w ciąży. Oczywiście tak myślałam, że nie jestem ale zrobiłam dla pewności. Ja biorę od lipca Azalię, bierze się ją stale przez cały miesiąc bez przerw i przy niej nie ma okresu więc tak dziwnie.

Blusia...Julia pewnie ok 6300g, parę dni temu na golaska było 6280g (waga urodzeniowa podwojona....było 3030g. A Twoja ile?

Bylam na spacerku 2h ale zimno, 2 stopnie tylko. Julia była w rajstopkach, bodziaku z długim rękawem i bluzce polarowej i kombinezonie zimowym. Ano nie zmarzła ani nie było jej gorąco więc jestem zadowolona

witam wieczornie
My dzisiaj na paradzie - Amela upodobała sobie wielki beben z orkiestry wojskowej i tylko o nim mowila przez cały dzien.
Wieczorem wrocilismy z drugiego spaceru - zimno normalnie strasznie a to dopiero ok. 0 podobno we wtorek ma padac snieg (lekki).
U nas na wieczornych spacerach kombinezon zimowy juz w uzywany ale ten za duzy - czekam na przesylke z allegro bo kupiłam mniejszy. jak dojdzie jeszcze spiworek to do gondoli Olo na scisk wejdzie wiec spacerówke bedzie trzeba wyciagnac.

Ucze sie ucze a oczy normalnie mi sie zamykaja, głowa boli - wypiłam 2 kawy (a dla mnie to duzo bo na codzien nie pijam) musze isc sobie krew przebadac.

Jutro bedzie dzien koszmarny, bo uczelnie w przerwie zajec zakup ciasta w cukierni obok, potem sprzatanie, prasowanie i jeszcze zakupy - dobrze ze tesco 24 h , a w niedziele chrzciny, a w sobote jeszcze msza o 18.30 a po niej próba.

Przepraszam, ze tylko o sobie.

Buziaki dla wszystkich i spokojnej nocki.

hello z wieczora....sama sobie siedze bo moje towarzytsko spi a meza zwalilam na podloge(poimprezowal z kolega) zeby mi sie na łóżku nie rozwalal:-) dzien sie zaczal tragicznie ale jakos tak w miare dobrze sie skonczyl, dominisia juz sie lepiej wieczorem czula;-)
doris, mamusia moj norbis wazy juz prawie 8kg, juleczka to drobinka

mgordon a co ty sie uczysz? a super chrzciny w niedziele a masz tort????
ja dzis tez wycianelam kombinezon zimowy, slicznie w nim wyglada bo taki blekitny kolorek ma i do tego jego niebieskie oczy-moj przystojniaczek:tak: takie tu pustki to spadam.......zerknelam przez przypadek na watek wyswietlony po prawej strnie...."pozegnanie kasi" i serce mnie scisnelo:-(

na forum pisze ze jakas mamusia z bb zmarła w tragicznym wypadku ... osierocila 3 letnia coreczke i byla na dodatek w ciazy :angry::no: masakra jakaś :-:)sad:

reklama
Do góry