reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Heja :-):-)
U nas nocka już dzisiaj spokojna. Młody dał pospać do 8. Oczywiście budził się ze 4 razy w nocy, ale tylko cyc i nyny od razu. Dzisiaj zostaję sama na noc, bo Sz. wychodzi z kumplami na piwo. Pewnie wróci nad ranem :dry::dry: spruty jak kopaczka, o ile w ogóle wróci na noc, bo jedzie do Pszczyny. Eh... :no: No i w sumie tyle u mnie.
Marta współczuję bardzo. Dużo zdrówka dla Dominiki.
Mamusia ale Cię ten Tymcio rozpieszcza :-D Dobrze Ci!! Ja już nie pamiętam kiedy się tak wyspałam...

No właśnie sobie nie zasłużył, tym bardziej, że wczoraj wieczorem mnie wkurzył i od rana się do niego nie odzywam. Wkurzył mnie, bo co wieczór zasypia już ok.22, bo jest "zmęczony", a dzisiaj do pracy nie szedł. Chciałam obejrzeć z Nim film albo po prostu poprzytulać się, a tu d**a :wściekła/y::wściekła/y: Powiedziała, że nie pójdzie dzisiaj nigdzie, bo dla mnie to nie ma czasu, a znając życie, to pewnie będę za nim dzisiaj wydzwaniać w nocy, bo mu się nie będzie chciało wracać do domu. On nie zna umiaru!! Szkoda gadać... Ach, chciałabym go kiedyś tak zostawić na całą noc z Tymkiem, żeby on się musiał martwić o wszystko...

asinka, mamusia no niestety prawda taka ze chlopy maja jednak lepiej w zyciu:no: dominika spi,norbert tez a ja nie mam dzis w ogole humoru, za nic sie nie moge wziasc. chcialaam wam zrobic zdjecie mojego tortu ale na razie baterie od aparatu mi padły. dobra nie bede smęcić bo wam sie udzieli

Dzień dobry!
Mamusia, AgataR, Asinka, Marta witajcie :)
Faktycznie mały tu ruch dzisiaj... i dzień jakiś taki smętny...

Tomek pojechał nurkować i zastałyśmy same... chyba jedynym pozytywnym aspektem nadchodzącej zimy będzie fakt że Mu jezioro zamarznie :-) i będzie siedział w domu... wiem wredna jestem bo coś Mu się od życia należy ale wkurza mnie to że jak tylko ma wolny dzień to od razu jedzie na nura... a może ja bym chciała jakoś zagospodarować ten czas... nawet o to nie zapyta... no to ja też pomarudziłam... a co nie będę gorsza... :-) ogólnie - ehhh... faceci... - i to wyjaśnia wszystko :)

Marta strasznie mi przykro z powodu choroby Dominisi... że też akurat przed imprezą urodzinową musiało Ją złapać...

Na wątku promocyjnym wkleiłam link do Tchibo bo od dziś są fajne wyprzedaże, strasznie mi się podoba pościel i chyba się skuszę :)

Uciekam teraz na spacerek bo dziś pogoda nawet dopisała, tzn zimno jest bardzo ale przynajmniej nie jest pochmurno i nie pada...
PaPa :)

Dzień Dobry

ja dziś jak zwykle się ogarnac nie mogłam. Ale już chatka wysprzątana, ja gortowa do wyjścia na spacerek choć u nas tylko 4 stopnie dziś. Obiad dziś robi Dominika, M do 22 w pracy, Damiana nie ma więc sobie dziś tu 3 kobiety rządzimy.

AgataR...a czemu Ty tak późno poszlaś spać??? Spałaś 2h??? Mam nadzieje, że Twój mąż ju rzyszedł a Ty odwracasz się teraz na drugi bok i odsypiasz nockę.

Mamusia....nie wierzę, pisalaś po godz. 7 i juz tyle rzeczy zrobiłaś!

Marta...zdrowka dla Dominiki, może jej przejdzie szybciutko!

Asinka...u mnie sytuacja odwrotna, to ja od jakiś dwóch tygodni stale jestem zmęczona i nie mam na nic siły. Nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio

U mnie dalej braki pokarmu, Julia ssie czasami ale strasznie się kręci przy tym i denerwuje. W nocy jakby lepiej bylo z pokarmem ale to dalej nic w porównaiu z tym co było.

Idę na spacerek.
Buziaki

Edit.

Madzioolka...witaj. Faceci niestety tak mają, że jak wolne to wykorzystuja to na swoje hobby. A my bysmy chciały inaczej spędzić dzień ale oni tego nie rozumieją czasami

Ostatnia edycja:
reklama
doris - a nie masz anemi? ze taka zmeczona jestes?:blink:

my po obiedzie :) i tez idziemy poki jasno na przebiezke :) spiworek zimowy juz wyciagniety :)

Do góry