reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
witam wieczornie miałam dzis aktywny dzień a teraz sie pilnie ucze :-)
napisze tylko że bedę dopiero w środe bo jutro nie mam cały dzień neta i prądu a we wtorek wiadomo.
chyba ze jutro wieczorkiem nie wytrzymam jak włączą prąd i do was zajrze:-)
uważajcie na drogach pa

chcieliśmy wykąpać Marysię godzinę później w związku z tą zmianą czasu ale była tak zmęczona, że nie miałam sumienia męczyć jej eszcze przez godzinę. Szykuje mi się zatem wczesna pobudka:) Ale jutro ma wpaść koleżanka z którą mieszkałam przez 4 lata w trakcie studiów, nie mogę się doczekać!
My byliśmy na spacerku, jesień przecudna. Spacer przez las, kolorowe liście, trochę słonka, od razu mi lepiej! Dostałam piekny bukiet liści od M. :)

Larvuniu ja kocham twoje szyciaki! Czy mogę zamówić coś na gwiazdkę? Daj znać jak wystawisz coś na allegro:)

trasia spoko ;-) dam znac. Puki co nie mam nici a na necie zamawiac to bez sensu dla mnie koszt wysylki to juz mam kolejne 2 szt nici jak nie wiecej ;-) A do miasta too ja nie wiem kiedys teraz na zakupy pojade, no ale mi sie nie spieszy ;-)
u nas to samo , nie mialam sumienia Misiuli przetrzymywac i juz spi od 30 minut wykapana i najedzona :tak:

Hehe, to moj jest dziwak, normalnie o 20.30 juz spi, a dzisiaj lezy i sie bawi kocykiem i wcale nie wyglada na zmeczonego.Co innego jego mama, chetnie juz bym poszla spac. Dzisiaj do 9 pospalam, a ok 11 dostalam takiego ataku migreny, ze plakac mi sie chcialo, jak zaczelam wymiotowac to slubny kazal mi sie polozyc, a sam zajal sie dzieciakami. Po kilku godzinach troche puscilo, ale do tej pory cmi i mdli.
Mamusia gratki dla Tymka!
Zebrra Alessandro zdrabnia sie Sandro lub Ale, my mowimy Alessandrus, bo Sandro to tez brat meza.
Doris zdrowka zycze
Misia glodna sie zrobilam czytajac o Twoim obiedzie, taki dietetyczny dzien mnie wymeczyl
Trasia podziwiam, ze tak sie uczyc i cwiczyc chcesz i powodzenia na kursie
Larvunia cudne te Twoje szyciaki, w Niemczech mialy by duze branie, tu cenia Handgemachte

Jutro urodziny mojej mamy, kochana konczy 50 lat, ale chcialabym pojechac do Polski, tu mi bardzo brakuje swieta Wszystkich Swietych.
Udanego Haloween wam zycze (buuuu - cukierek albo psikus :-p)

dzień dobry

Ja znów do lekarza muszę biec, Bartuś miał wczoraj stan podgorączkowy 37,6-37,8, nie wiem, czy uda nam się obejść bez antybiotyku... Ten kaszel jest okropny, boję się, żeby historia nie potoczyła się podobnie jak z Jasiem...

Teraz śpi tak spokojnie, że aż się wierzyć nie chce, że taki chory...

Zasoby moich sił powoli się wyczerpują, tym bardziej, że z O ostatnio też do dupy jest...

Ostatnia edycja:
hej :-)

Antoś ma kaszel... Nic mu innego nie jest. Ale kaszle tak dziwnie... W sumie się cieszę bo może w końcu uda mu się wykaszleć to wszystko co ma w sobie. Bo Młody nie był czyszczony po porodzie... I te wszystkie płyny nim są... Zastanawiam się czy nie wezwać lekarza żeby go obejrzał?!
Chyba lepiej dmuchać na zimne co?

Zebra życzymy zdrówka- oby Młodemu szybko przeszło!!! :tak::-)
Larvunia ja też czekam na Twoje dzieła :-)

My dziś dostajemy gości więc pewnie odezwe się dopiero w środę...
Ehhh jak ja nie lubię tego święta!

Dużo cukierków mało psikusów! ;-)

witam się i ja
wczoraj przyjechała mojego M ciocia ze śląska (mojej teściowej siostra) pierwszy raz widziała Tycia i jest zachwycona ciągle by go na rękach nosiła :D he he
niestety ja na groby w tym roku nie pojadę postawię tylko świeczkę na zbiorowym i się pomodlę, rodzinę mam pochowaną w różnych miejscowościach a z maleństwem to męcząca podróż by była i cały dzień na boku

Zebra, Doris - zdrówka dla Was :*
Trasia - powodzenia na kursie ;)

reklama
Larvunia, Agatka, Mamusiu dzięki :)

Byłam u lekarza... 2h 15 min w poczekalni... Masakra...
Bartek dostał Augmentin, bo cały rzęzi... W piatek mamy kontrolę, mam nadzieję, że mu pomoże...

Chyba ktoś chciał, żeby mimo to poprawił mi się nastrój, bo w konkursie na facebooku, udało nam się wygrać testowanie zupek Gerber :) Szczerze się zdziwiłam, bo zaznaczyłam, że jeszcze jesteśmy na cycu... No, w kazdym razie miło :)

A co tu takie pustki???

Do góry