reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Kati- już wiem czemu takie wzorowe posty- bo nauka czeka:-D
Mgordon- Kurcze, to ciężko... Nie wiem co Ci poradzić, ja z Michałem mam odwrotny problem- w ogóle nie umie pomysleć o sobie i o siebie zadbać. Tylko wszystko dla nas i to też niefajnie. Nic sobie nie kupi, na lekarza na siebie nie wyda, ehhh... Przyjdz koniecznie, może trochę się oderwiesz od Michała, domu, dzieci... :tak: Jakbyś przed poniedziałkiem chciała się zregenerować (wieczorkiem), to my tu jesteśmy i zawsze nasz dom otwarty- pamiętaj!:)
Doris, kati- No zakrztusił się tak na maksa, z 6 minut nam się dławił, już było dobrze i znów... Cały był czerwony, już w pewnym momencie krzyczałam do michała czy dzwonić na pogotowie, jak opetana się darłam "dzwonić??? dzwonić????". NO masakra!!!

Dziewczyny, my właśnie sobie oglądamy piękny film , polecam Babies (2010) video - Watch Videos Online Free
Strasznie się wzruszyłam...

kati
A zeby on jeszcze jakas pasje miał i cos z tej kasy było, o on nie wie na co wydaje - znaczy wie na konsumpcje, stracił juz rachube ie pali. Mam dosc

Ironia
własnie ogladam kuchenne rew... nagrałam na dekoderze wiec jestem dopiero przy zabawie samochodzikiem

fajki z 300 zł cola, wafelki, chipsy, batoniki jakies jedzenie na wynos zamawiane w pracy - bo bułki nie sa tak fajne
Normalnie dzieciak i to nie w pozytywnym znaczeniu, :wściekła/y:gdzie ja miałam oczy:wściekła/y:

Aestima ja w miedzy czasie czytam(przypominam sobie) Kpa, ale forum nie moge odpuscić, tym bardziej, że cały dzień z dzieckiem nie mogłam nic napisać.
A co do sytuacji - boże współczuje:szok: pewnie sie strachu najedliście, buziak dla Mieszka ogromny
mgordon na fajki to największa kasa idzie, koleżanki mąż jak przestał palić to od stycznia to odkładali i pojechali na wypasione wakacje, a sytuacji nie zazdroszcze, a nie ma mu kto przemówić do rozsądku? kurcze musi być jakis sposób, dziewczyny moze coś wymyslimy, co?

Z tym paleniem to zalcze od poczatku i zadne wizje samochodow, konsoli ps3, wakacji nie dzialaja.
Tabletki tez nie - i nie chodzi mi o nicoret tylko takie na recepte- no jak ktos nie chce. . .
Widział moja mame w ostatnim stadium raka płuc (stan agonalny) i nic . . .

reklama
ja dzis sie tylko witam, dominika dzis w domu bo troche zakatarzona-cale szczescie tylko tyle-moje herbatki pomagaja jednak. juz sie od rana drze "mamo porobmy cos bo nudno...a jest dopiero 7:00:szok: dobrze ze na lekcje na 16 ide :-D
mgordon....bardzo ci wspolczuje, to bardzo ciezka sytuacja i ciezko znalezc sposob ale no musosz cos wymyslec, najgorzej jest trwac w takim zwiazku i nic nie zrobic, choc widze juz pierszwe kroki zamierzasz podjac odnosnie finansow, brawo:tak: bee ci kibicowac, trzeba walczyc o swoje

milego dnia dziewczyny

Do góry