Witajcie,
już się zdążyłam przez gapiostwo na zakupowym naprodukować;-)
Wczoraj poodkręcałam kaloryfery na 2,5, bo już chłodno się zrobiło. Maja dziś w domu na macie leży w rajtkach ciepłych, bodziaku i cienkiej bluzie. Wcześniej jej bluzy nie zakładałam, ale lodowate rączki miała, a odkąd nosi bluzę ma ciepłe
Misialina bardzo ładna łazienka, ja mam inaczej, płytki ułożone w poziomie, dół czarny, góra kremowa, wanna i stelaż od wc obudowane na czarno, na wysokości wzroku pas z czarnych szklanych listew pomiędzy kremowymi płytkami (uparłam się na nie jak osioł, wydaliśmy prawie 1000zł na same listwy...). Bardzo lubię takie duże płytki
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
szkoda, że zdjęć nie mam na tym kompie, bo bym wrzuciła, może męża wieczorem pomęczę;-)
No i fajnie, że z Malwiną lepiej
Aestima mnie Maja tak za kolczyka ostatnio pociągnęła, że myślałam, że mi ucho naderwała...na szczęście ja nie mam takich na zatyczki tylko zapinane. A wisiorków już ze 2 m-ce nie noszę, bo Maja szarpie...dobrze, że zauważyłaś, bo przeciez Mieszko mógł się udławić. Jakby połknął, to pewnie 2-gą stroną by wyszło;-)
zebrra kiedyś czytałam o katarku złe opinie, ale skoro polecasz, to chyba kupię, bo jak mała widzi fridę albo gruszkę to od razu zaczyna płakać...Mam nadzieję, że Jaś znów się nie rozchoruje - kupiłaś ten sok z aloesu?
trasia podziwiam Cię bardzo, ja dawno pewnie bym zrezygnowała...Zresztą, wczoraj jak chciałam wieczorem odciągnąć(Maja jadła może 2 minuty), to z ledwością 50ml ściągnęłam...ale ona na szczęście kaszę je na kolację, więc głodna spać nie poszła. Nie przejmuj się, my kryzys mieliśmy przez cały sierpień i połowę września...ale minął, nie wiem czy ja czy A. odpuścił, a może oboje zmieniliśmy podejście..będzie dobrze, trzymam za Ciebie kciuki
AgataR Twoi dorośli faceci, to nie z tej ziemi są
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
fajnie, że wyręczają Cię w oporządzaniu dzieciaków, szczególnie Młodego podziwiam, bo w jego wieku to zazwyczaj skrajnie inne niż dzieci rzeczy w głowie ...Mój A. też kąpie małą ze mną, ale gdybym od początku go do tego nie przyzwyczaiła, to pewnie teraz sama bym kąpała...
Justynka fajne okazje upolowałaś, ja też jestem jak Agata zupełnym laikiem w licytacjach, na Allegro kupuję w 99% przez sklepy
Madzioolka u nas też płacz, ale co gorsza że jak z A. zostaje...a przecież codziennie te 2-3godziny conajmniej się widzą...wczoraj jak byłam na zakupach rano, to też płakała...naszym dzieciom już nie jest wszystko jedno z kim zostają...ja nie chcę jej ode mnie tylko uzależniać i będę teraz starała się częściej wychodzić, żeby mała się przyzwyczaiła. I też na pampki 4 przeszłyśmy, już jedną pakę zużyłam, wczoraj dwie następne kupiłam, u nas 3-ki też się na udkach odciskały, a przecież moja Maja dopiero dobija do 7kg
mamusia dawaj zdjęcia!!! i linki do zabawek, bo ja jakoś weny nie mam, co podpowiedzieć dziadkom i ciotkom na prezent świąteczny