reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

wszystkie roztwry z wody morskiej, wszystkie dla nas bezpieczne:) i nie wysuszają- nawilżają i nosek tak pięknie się oczyszcza:) Jak psiknę rano i porządnie się wysmarkam to cały dzień mam spokój od kataru. One generalnie służą do codziennej higieny noska, nawilżania śluzówki i pomocniczo w leczeniu infekcji górnych dróg oddechowych.

Oj to super, na pewno dziś sobie kupię! Jeszcze raz wielkie dzięki!

reklama
supoer doris ja tez nie moge sie doczekac mam 24,11 i po prostu wysiedzieć już nie mogę :) myslicie że na takim lepiej widąć tym 3d i czy będzie widać płeć? bo na 2d jeszcze nie było nic widac, chociaz ja tam widze jakis guzeczek ale może tylko mi się tak zdaje :)

25.11 oprócz mnie jeszcze ma chyba larvunia.
Jesli chodzi o płeć to pytałam o to lekarza wczoraj. On powiedział, że w 12 - 13 tyg nie widać tzn. on już coś tam sobie widzi ale nie może wprowadzać nikogo w błąd bo jest specjalistą. Mówi dopiero jak jest pewny w 100%, ok 17 tyg ciązy.Mi powiedział, że powie mi 16 grudnia bo wtedy mam kolejną wizytę, co prawda bez USG ale powiedział, że płeć mi szybciutko pokaże, żebym na święta już wiedziała. Ale powiedział, też że Kobieta często przeczuwa kogo nosi w brzuszku i że to się często sprawdza. Czyżbym miała małą Księżniczkę????? Zobaczymy 16 grudnia czy moje przeczucie się sprawdziło!!!!

mamusia.olusia nie za bardzo mam omysł,ale ostatnio chodzi za mna cos w stylu klusek leniwych albo łyżką kładzionych.Ja nie wiem jak to sie nazywa w waszych regionach ja pochodze z łodzi.
A Twój synek mnie rozsmieszył:-D:-D:-D
Ale podobna sytuacja była kidys.Podslyszalam rozmowe mojego syna z kolega z klasy.Wogole to moj syn i wiekszosc jego kolegow z dystansem podchodzi do dziewczyn,raczej dziewczyna sa bee .Na tym etapie to zrozumiałe.
Ale moj syn chcial rozzloscic kolege i mowi
-ale Ty bedziesz musial sie ożenic
- a wcale że nie-odpowiada kolega
-oczywiscie,kazdy sie bedzie musial kiedys ozenic-odpowiada syn
-ale ja sie nigdy nie ozenie-juz dosc wkurzony jest kolega
-ozenisz sie ozenisz sie,ozenisz.........-syn wyczul ze kolega coraz bardziej to wkurza
a kolega po chwili zastanowienia mowi
-okej.......ale nie z dziewczyna!!!

Świetne uśmiałam się

a ja mam USG 22.11 czyli chyba pierwsza będę i nie wiem czy to 3d będzie bo mnie mój lekarz do innego na badanie posłał.
Ja mam przeczucie dziewczynki ale nie wiem czy to nie bardziej moje życzenie.

doris tez mam schizy :baffled:

Hej Kochane! Witam się z rana....mimo że obiecałam że humor będzie lepszy to jakos nie jest...cóż...
Doris....cieszę się że wszystko w porządku...jednak nie ma się co zamartwiać (zaprzeczam samej sobie).... i gratuluję innym dziewczynom za pozytywne wieści...
Ironia....czekam na fotki
Mnie się takie głupoty dzisiaj śniły w związku z tym usg genetycznym, że nie mogę przestać o tym myśleć...swoją drogą ja mam zamiar zapytać czy już widać Kto mieszka w miom brzuszku...mam przeczucie że dziewczynka ale zobaczymy.

reklama
Do góry