reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
mrsmoon - superowe krzeselko do karmienia 3 w 1 dostanie od 2gich dziadkow
Misia - skoczka takiego ogladalismy wlasnie na zywo ale na taki gadzet jeszcze za wczesnie dlatego wole hustawke wsadze malego i bede mogla np robic obiad

dziekuje dziewczyny do teraz pojawila sie osma kropka... peditr tak jak gordon radzila wapno...

kupimy dzis i zobaczymy :) ale skad to cholesrstwo? kuzwa niby przychodni na dole maja byc tylko zdrowe dzieci...hm...i jesli to to co mowi gordon ja to ja juz wiem od kogo to choelrstwo:crazy: w przychodni byla dziewczynka ktora doiero co wrocila ze szpitala bo zjadla jakies leki dla doroslych i wydaje mi sie ze to stamtad:crazy::crazy::angry::angry:

obiecuje ze jutro przysiade i nie bedzie tylko o mnie :( ale chyba ten tydzien jakos mnie zmeczyl pomimo ze powinnam byc wyspana, a nie jestem...ciagle mnie łamie w krzyrzu zimno mi i kicham :-( :confused::confused: dzis nawet Benio mnie nie dobudzil chociaz lezal kolo mnie i gadał :baffled: dopiero jak mi przywalil pielucha to sie obudzilam:-D

Ironia, niekoniecznie z przychodni... Mój był 4 razy w szpitalu i nic nie przytargał... Może to uczulenie? ALbo nawet Ty masz tego wirusa w sobie, tylko u Ciebie nie powoduje wysypki a u dziecka już tak... Nieważne skąd, ważne żeby zeszło- podawaj mu to wapno i będzie dobrze:) Tylko jak dajesz wapno to może odstaw może wit d, bo Wy już macie zarośnięte ciemiączko.... Nam lekarz przepisał wapno właśnie żeby ułatwiało wchłanianie d... Chodzi mi o to żeby Benio nie miał jej za dużo, bo to szkodliwe.

reklama
ufff...my po obiadku, 3/4 słoiczka marchewki z ziemniaczkami Maja wtrąbiła w 5 minut:-) chciałam ją ululać, ale się nie dała, a ja muszę w domu trochę posprzątać, więc wpakowałam ją w chustę, 5 min protestowała dość głośno, a w końcu zasnęła słodkim snem:-) a ja biorę się za łazienkę.
Wcześniej troszkę turlałyśmy się po podłodze, bo Maja upodobała sobie lewy boczek do przewracania, więc turlałyśmy się przez prawy i już robi to w miarę dobrze(jeszcze z moją pomocą), bo podnosi główkę na boczku i dopiero się przewraca-wcześniej wsadzała nos w koc;-)
Muszę jeszcze męża z garażu dziś przegonić, bo nie chcę jutro Mai targać na dwór, a jedziemy na rehabilitację. Z parkingu podziemnego na parking podziemny, tak sobie to wymyśliłam;-)

Do góry