reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
mamusia o, dobrze wiedzieć! już wlączam tvn:) Wczoraj nadrabiałam w necie drugi sezon top model, rewelacja, uwielbiam to:) doskonały, odmóżdżający i pocieszny program na jesienne wieczory.

e tam, w programie pewnie tylko się z tego cieszą, bo przez to mają wiekszą oglądalność. Mnie tam wszystko rozwala, od Dżoany, przez wdzianka Piróga po płaczące laski:) WIem wiem, to takie puste i beznadziejne ale ja to uwielbiam:)

oj ja tez uwielbiam te sierotki :))) hehe jest się z czego pośmiać :)

trasia - bakłażan to takie fioletowe?

beni - dostal dzis krzesełko do karmienia od ojca chrzestnego, my dalej porządkujemy i myjemy domek bo pół dnia byłam na uczelni, do tego okazalo sie ze siostra M nie przyjedzie bo maz nie chce zostac z ich 2 letnim dzieckiem i jej nie pozwala jechac..nosz...co za kretyn.... od dnia dzisiejszego ja ze swojej strony zrobie wszystko zeby nie poznali Beniamina.

eh szkoda tylko ze powiedzieli dzien przd impreza bo teraz restauracja mi za nich kasy nie wroci :-/ beznadziejni idioci i kretyni eh....dla mnie mogli by nie istniec...i nie chodzi mi o to ze nie przyjada bo mi to wali ale o zachowanie...totalne dno... :-//

Trasia, sadystko! Jak możesz o takim jedzonku o tej porze??? :) Smacznego :)

Ironia, przykre, że nie przyjadą... Swoją drogą dziwne "nie pozwala" zawsze mnie coś takiego mocno zastanawiało....

Ja oglądam mam talent i the voice of poland ;)

Bakłażany i sałatka pyszne!!! Juz się kończą, nie wiem jak to wszystko zmieściłam w swoim brzuszku... albo raczej wielkim brzucholu:)
Ja przełączam na polsat, leci forest gump. Pewnie wszyscy widzieli, ale to jeden z filmów, które mogę oglądać niezliczoną ilość razy.

Ironia tak, bakłażan to to fioletowe:)

Cześć u mnie dalszy ciąg poszukiwań samochodu.Mam pewien dylemat.Mam do kupienia auto od znajomego mechanika.Auto jest w stanie idealnym.Powymieniał w nim wszystko co możliwe chyba bo ma fioła na punkcie sprawnego auta tzw "choroba zawodowa" :).Jest jedno ale...auto nie ma klimatyzacji
embarrassed.gif
I ja już sama nie wiem co zrobić.Czy kupić byle co i naprawiać co chwilę i cieszyć się klimą czy kupić w 100% sprawne z 3mies gwarancją od niego i męczyć się bez klimy.
Dziękuję wszystkim za kciukaski i liczę ,że w końcu się uda coś kupić
biggrin.gif

Widzę ,że wzięło Was na wspominki z czasów testowania i zachodzenia w ciążę:)
U mnie ta ciąża była dosyć dziwnie zapoczątkowana stresem i mega emocjami.Pamiętam jak na początku września 3 tyg po odebraniu prawa jazdy wybrałam się w podróż ekstremalną 1000 km w jedną stronę do mojego męża.Pracował wtedy pod Holandią koło mojego brata.Jechałam tam z moją mamą i Igorem i byłam jedynym kierowcą.Podróż w jedną stronę pokonałam w 14 h bo nawigacja robiła mi psikusy i prowadziła mnie przez centrum miast np.Kolonię.Po 10 h zatrzymywałam się i płakałam co chwilę bo nie miałam już sił jechać dalej.Masakra jak w ciągu tego 2 dniowego pobytu po takich przejściach wtedy udało się zajść w ciążę to do tej pory się dziwię:)A mówią ,że stres często powoduje problemy w zajściu w ciążę:) a tu u mnie adrenalinka pomogła:)hehe

Misia współczuję tego owrzodzenia ja miałam dokładnie to samo kilka lat temu ale ja tym języczku co mamy nad językiem:)Zapomniałam jak to się fachowo nazywało:p
Kurde to spuchło było wielgachne i nie mogłam nic jeść, połykać-TRAGEDIA!!!Bez antybiotyku się nie obyło.A jaki koszmar przeżywałam połykając ogromny amoksiklav...
yes2.gif
Będzie dobrze trzymam kciuki&&

zeberka kciuki za autko&&Biedna musisz czekać do poniedziałku.

ironia świetnie wyglądasz bardzo Ci pasują kręcone włoski
biggrin.gif

reklama
witam! dolaczam sie - ogladam Das Super Talent. Dobrze, ze zjadlam kolacje zanim zaczelam czytac :laugh2: Teraz dopcham sie Mouss au Chocolat i bede happy. Maly spi oczywiscie w ramionach :sorry2:

Do góry