katamisz
Fanka BB :)
Doris obiecuję poprawę
A co do wagi to Waszych maluszków waga jest raczej normalna tylko moja jakaś z kosmosu.Sama lekarka się dziwi ,że mała tak szybko przybiera.A zjada zgodnie z tabelą żywieniową 120 ml co 2,5-3 h.Już sama nie wiem może faktycznie zacznę już włączać jakieś deserki chociaż to jedno karmienie odejdzie...Co do mojej nieobecności to miałam chyba też jakąś depresję przez chwilę.Byłam u fryzjera w dodatku dwukrotnie w odstępie 2 dni!!Bo ta pierwsza fryzjerka mi spartaczyła włosy i z włosów za łopatki wyszłam z włosami do ramion.No ale ,że" nie wyglądałam "poszłam do innego i jaki efekt??Niby fryzura ok ale włosy mi ściął tak krótko na "boba" ,że odsłaniały uszy!!Przeżyłam dramat
Zamiast wyleczenia z depresyjnego nastroju popadłam jeszcze w nerwicę
Teraz już trochę włosy odrosły i jest ok
ale co przeżyłam to moje!!Teraz znając życie fryzjera będę omijać szerokim łukiem przez najbliższe dwa lata
Ironia ale jak Ty to zrobiłaś ,że on tak wszystko już je??Konsultowałaś to z lekarzem??Bo ja sama bym coś jej już włączyła i zastanawiam się czy mogę sama czy warto zapytać lekarza
larvunia no 3850 się urodziła to aż taka wielka też nie.Ale zastanawiam się czy to nie kwestia doboru mleka mm

Ironia ale jak Ty to zrobiłaś ,że on tak wszystko już je??Konsultowałaś to z lekarzem??Bo ja sama bym coś jej już włączyła i zastanawiam się czy mogę sama czy warto zapytać lekarza
larvunia no 3850 się urodziła to aż taka wielka też nie.Ale zastanawiam się czy to nie kwestia doboru mleka mm