reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witaj MYSIA....pisałaś posta jak ja myślałam nad swoim...a pisalam go długo, bo w między czasie gadałam z moją Dominiśką :-).
Wyslałam swojego a tu patrzę a jest Twój :-)

No teraz dziewczyny naprawdę idę dalej oglądać serial :-)
Buziaki

edit :-) Oooo i Anapi jest :-) buziaki dla Ciebie też i do jutra :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kiedyś nie rozumiałam co to za problem, przecież krzywda się dziecku nie stanie jak zostanie kilka godzin z kimś obcym. Jednak pewne rzeczy można zrozumieć dopiero samemu je przerabiając.
to święta prawda!!!
AgatkoR dzięki za pamięć, jutro mam dzwonić do szpitala do Dziekanowa. Czekamy ponad miesiąc - od 11.08. To już przesada jest...A w kwestii forum - nie powinnaś czuć się dziwnie, przecież jesteś tutaj już bardzo długo, dłużej niż ja i wiele innych dziewczyn. Może brak odzewu na Twoje posty wynika z tego, że przez wakacje mało się odzywałaś ze względu na ograniczony dostęp do internetu a pojawiły się nowe dziewczyny, które może nie do końca kojarzą wszystkich? Z kolei część tych wcześniej aktywnych "deaktywowała" się. Nie bierz tego do siebie. Wszystkie "stare" stażem forumowiczki zawsze miło Cię tu witają, wracaj na forum jak najczęściej:tak:Zawsze pomagasz radą i dobrym słowem:tak:
dubeltówka nienawidzę horrorów!!! brrrrrrrr...
aneczka kciuki za podpisanie umowy!!!
trasia to Twoja wina z tą dyskusją o aktywności na forum, bo to Ty takie standardy długości postów wprowadziłaś;-)
Doris dobranoc!!!
Kati, trasia moja Maja ma 3-4 drzemki o długości 40min-2h, zawsze półtorej do dwóch godzin po karmieniu idzie spać
Mysia super, że u Ciebie lepiej, no i że z domku się ruszyłaś:tak:

A ja dziś po południu załatwiłam fryzjera i ubezpieczenie auta. Maja wieczorem strasznie płakała, tak żałośnie jakoś...nie szło jej w ogóle uspokoić...na szczęście w kąpieli się uspokoiła, a po kąpieli zjadła i zasnęła:tak:
Ja też idę się kąpać i lulu. Dobranoc

Doris ciumam na dobranoc (moze stary zazdrosny bedzie) ;-)
Wszystkim zycze milych snow i braku pobudek! uciekam bo juz prawie 23, a rano trzeba wstac do roboty :wściekła/y:

ja też zmykam...

Doris ja tez długo pisałam swojego posta..each..

mrsmoom no ja też sie ciesze...jakie do zdrowe dla wszystkich

do jutra dziewczyny, odpoczywajcie...!!!!

Witam porannie:-)

O rany jak zimno dzisaj, brr brrr

Ja juz druga kawe pije i uswiadomilam sobie ze w ten nałóg wpedzila mnie LARVUNIA, tak zachęcała w czasie ciąży do porannej kawy( ja pilam Inke) a teraz jeszcze oczy zamknięte a juz czuje ten zapach i smak;-)
Kurcze pomyśleć ze przez ostatnich 5 lat kawy nie pilam, teraz pije bezkofeinowa a mówią ze kofeina uzależnia, wiec w moim przypadku to chyba nawyk.???:szok:

Bardzo się ciesze ze wczoraj sobie pogadalysmy szczerze, mnie osobiście poruszenie tego tematu pomogło bo dzisiaj pisze z werwą i nadzieja ze damy rade utrzymać atmosferę taka jak panowała tu w czasie naszych ciaz.:tak:

A miałam się tylko przywitać, a znów się rozpisalam; miałam zrobić listę zakupów bo mam męża w domu dzisiaj to będzie komu ładować zakupy do wózka i samochodu.:tak:

Dużo słońca i dobrego humoru na dzisiejszy dzień wszystkim msmusiom i dzidziusiom zycze.:-)

Witam się i ja! I podobnie jak AGATA R wchodzę tu z większą radością....taką jka podczas ciąży...czasem trzeba wywlić kawę na łąwę aby znowu się poprawiło....no ja ogarniam domek, potem spacerek i obiadek...odezwę się później...Pozdróweczka i dużo soneczka dla Was!!!

I ja się witam!
U mnie zimno ale słonko wygląda zza chmur. Ostatnio wyspać jakoś się nie mogę, może dlatego że nie we własnym łóżeczku...
Idę na śniadanko z mamą, póki jeszcze do pracy nie uciekła. Jak Maja pozwoli, wrócę do Was później.
Mam wrażenie, że atmosfera rzeczywiście trochę się oczyściła:tak:
Miłego dnia!
edit: Mam nadzieję, że dużo nadrabiania będzie:-)

reklama
Do góry