Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Traschka...tak piszemy, że nasze posty w tej samej minucie 21.49 :-) a Twój Kati tylko parę sekund później :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Misia[/B]strasznie mnie zaintrygowałaś swoją teorią na temat niepisania... może jednak się nią podzielisz?![]()
Ja też jestem ciekawa co to za teoria...nawet przez poł dnia próbowałam zgadywać myli Misialinyi jaaa sie podpisujeDD misia ...coz to za teoria spiskowa??
![]()
dubeltówka mnie też...a najlepsze jest to że wszystkie 4 moje koleżanki z pracy są w ciąży, rodzą w praktycznie jednym terminie - początek kwietnia, do tego bratowa na przełomie grudnia i stycznia ma termin...i tak patrze i zazdroszczę...normalnie brzuszka mi się chce...Ostatnio oglądałam zdjęcia i filmiki z okresu ciąży i troszkę tęsknie za brzuszkiem:-)
z winogronami? rany ironia, ale ty prędka jesteś..może ja jakaś inna jestem, ale nie odważyła bym się jeszcze małej podawac niczego...a my obydwoje po drzemcezaraz sie pobawimy przebierzemy po spaniu i zjemy mlecio i troszke pomlaskamy jabłko z winogronami
![]()
szlag bedzie padac bo szew na dupce mnie ciągniejestem istnym dupo-patą
AGATA R ja mam bardzo podobnie, czasem czuje sie tu jak intruz..wiem, ze brak czasu u każdego i trudno o wszystkich nas pamiętać, ale jakość tak czasem mam problemy z odczuciem, ze jestem potrzebna...ale przyjdzie zima i będzie nas więcej na BB, bo nie będziemy tyle na dworze..Witam wieczorową pora :-)
Musze zabrać głos w sprawie małego ruchu na forum; Moja teoria jest taka ze to przez podział na grupy; jest grupa która pisze do siebie i nie odpowiada na posty innych; ja odbieram to tak ze moje posty są nudne i dlatego nie ma na nie odzewu( poza nielicznymi, które zawsze bardzo miło mnie tutaj witaly); może jest to spowodowane zbyt duża różnica wieku, poglądami???! Nie wiem, czasem pisząc tutaj czuje się bardzo obco i dlatego bardzo mało pisze, a może jestem przewrazliwiona? To moje odczucia, nie miałam zamiaru żadnej z was urazić,; ja poprostu tak to czuje; bardzo tesknie za gwarem tu na forum, za postami w których pisalysmy od pogody poprzez przepis na zupę a konczylysmy na kłopotach z mężem, teściowa czy sąsiadka..., a może będąc w ciąży lepiej się rozumialysmy, a może to ja jestem jakaś dziwna i tylko mnie się tak wydaje.
To tyle o moich odczuciach;;-)