Jestem i ja:-)
dubeltówka mnie też...a najlepsze jest to że wszystkie 4 moje koleżanki z pracy są w ciąży, rodzą w praktycznie jednym terminie - początek kwietnia, do tego bratowa na przełomie grudnia i stycznia ma termin...i tak patrze i zazdroszczę...normalnie brzuszka mi się chce...
Ja też mam koleżanki w tym stanie i naprawde zazdrość mnie zżera jak idziemy gdzieś na spacer i ludzie się do niej życzliwie uśmiechają, a do mnie już nie, mimo że ide z wózkiem i Emilką za rękę.....głupia jestem co:-)
dubeltówka bo do tego jak się spędziło dzień nie zawsze się odnosi... ale zawsze miło poczytać
To od dziś piszę wypracowania i n

ie obchodzi mnie, że uśniecie z nudów czytają je
Ogitu, mrsmoon dobrze mówi, ja tak zrobiłam z Emilką jak miała dwa lata. Kilka dni nie spała po południu, przetrzymywałam ją od wieczora i od tamtej pory godzina 20, 21 kładę ja, szybko zasypia i śpi do 8 rano
Zeberko piszesz mądre slowa...tu są tak różne poglądy na wychowanie dzieci, że nawet się tego nie spodziewałam.....mnie też niektóre rzeczy szokują co tu niektóre osoby piszą ale nie będę się wtrącać i kłócić tu z kimś na forum, że robi źle, namawia do złych nawyków czy pisze tak czy inaczej. Niech sobie każdy wychowuje dziecko jak chce, niektórzy po pewnym czasie zrozumieją swoje błędy.....
To ja właśnie poproszę o zwracanie mi uwagi, jeżeli uważacie, że coś źle robię. Mimo, że staram się działać jak intuicja mi podpowiada i chce dobrzę dla swoich dzieci to czasami skutek może być odwrotny. Będę bardzo wdzięczna za krytykę bo cenię sobie rady mądrych i doświadczonych osób;-)
Tak więc zaczynam

Horror pierwsza klasa, dla zwolenników polecam, mimo że horrory mnie zbytnio nie przerażają to pod koniec nawet serce mi szybciej biło

W nocy miałam koszmary, budziłam Darka żeby mi światło w łazience zapalił:-)Dziś oglądamy drugą część a w pażdzierniku idziemy do kina na trzecią
Dziewuszki zlitowały się nade mna i wstały dopiero o 9.30 więc wyspana jestem jak ta lala

W niedzielę mamy pierwszą rocznicę ślubu i nie mogę uwierzyć, że tak szybko minął ten rok

Przygotowuje Darkowi kolację z trzech dań: na przystawkę sakiewki z piersią kurczaka i pesto, główne danie: grillowany łosoś ze smażonym ryżem i rukola z cykorią i winegret, a na deser domowe lody truskawkowe z mascarpone i owocami. Później idziemy do kina na komedię "Change up"
Asiula domaga się uwagi więc zmykam:-)