reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
widze temat zębowy na tapecie - informuje, ze wydziera mi sie od wczoraj 8-ka i boooli, ale nie nardziej jak aparat i wszystkie zęby na raz ałłłła.
Ale poród bardziej bolał...

doczytałam wreszcie tematy inne i postaram sie być znów aktywna :-)

No To Oli dzisiaj rekordowo przespał 13 h !!!!! :szok: Zasnął o 19 a otworzyl oczy o 8. normalnie szok pewnie tylko raz mu sie tak udało, wstawałam sprawdzac czy nic mu nie jest - taki głupi nawyk. Chociaz Amela teraz spi ok 12 godzin w nocy ale jak byla mniejsza to potrafiła od 19 do 10 spac bez pobudki.

JAK WY TO ROBICIE??????????
Madzia najdłużej w nocy przesypia 3,5godz, potem 2godz, a potem już co godzinę muszę karmić (cycem). Chodzę jak zoombie..... Może dawać na noc butlę mleka z puszki?

mój już śpi ciekawe kiedy się obudzi, ale dzis pod wieczór byl strasznie marudny nonstop na cycu wisiał i spal a jak chciałam go odłożyć to płakał niemiłosiernie i od razu cyca szukał, mam nadzieje ze jutro będzie lepiej

Właśnie wróciłam od zębologa i okazało się że nie mam żadnej dziury tylko wychodząca 8 powoduje stan zapalny dziąsła które promieniuje na inne zęby. Mam jakąś maść i mam smarować a w czwartek na kontrolę. Jutro jeszcze mam zrobić w razie czego prześwietlenie 8 i 7 czy czasami jakaś ropka się nie ukryła. Ale uśmiech mam dziś od ucha do ucha bo borowania nie było:-) Oby tylko ta maść pomogła. A tak swoją drogą to jeśli mnie tak bolało to aż strach pomyśleć jak musi boleć nasze maluszki jak ząbki wychodzą i to czasami kilka na raz. Auć...

reklama
ironia hahaha ;-) przynajmniej będę bardziej Mateuszkowi współczuć jak mu będą wychodzić

mamusia córeczki aktualnie też na tapecie 8-ka, w zeszłym roku przed ciążą akurat miałam na inna 8-ke antybiotyk bo ropa sie zebrała i stan zapalny i nic innego nie działało- nie ciekawie było :-(

Mati śpi, ja ide prasować jego rzeczy tylko jeszcze wam dobranoc powiem :-)

Do góry