hejo, hejo...
Ja coraz mniej czasu mam...normalnie małą na cycku wisi już z malutkim przerwami po 2godziny, mymla go i tyle...a smoczki nadal bee...nawet te nowe co kupiłam, nic nie daje rady, może jeszcze MAM kupie...mam dość...moj upór narazie nic nie daje...
wczoraj mieliśmy znajomych na kawce i grilu domowym...posiedzieli do 22:30 i super było się do kogoś odezwać a nie tylko do dzieci...
mała prawie się obudziła na jedzonko i myślałam, że fajnie, a tu lipa, nie spałą do 2, a później obudziła sie już o 5, poł godziny karmienia i tylko modliłam się karmiąc ja zeby po jedzeniu zasnęła....i modły zostałem wysłuchane...ufff...ale już o 7 wstała...narazie to najgorsza noc jak do tej pory, ja padam na twarz, a tu tyle obowiązków...
Po południu miałam jechać z mężem i Filipem i siostrą na zakupy i do kina, ale chyba nie dam rady.... tyle, ze później mojej siostry nie bezie 2 tygodnie a chciałam, żeby mi doradziła trochę...masakra....
larvunia ja mam ten tommee tippee i jego najmniej małą chce, najlepiej sprawdza sie poi co (w sensie najdłuzej pozostaje w buzi) smoczek NUK, taki
NUK BABY ROSE smoczek silikonowy 0-6 BEZ UCHWYTU (1678391131) - Aukcje internetowe Allegro
AGATA R jak ciebie czytam to odrazu mi lepiej, taki masz dar pocieszania i wsparcia...dzieki wielkie!!!!
mamusia czerwcowa fajnie, że u Was się poprawiło...super..
gratulacje dla
KUMY I
DUBELTÓWKI..no to chyba wszystkie czerwcóweczki się już rozpakowały...extra
silva ja nie wiem czy ci lekarze to tak wszystkim sie słabo przejmują...ja jak mówiłam, ze mała się krztusi i ulewa to babka - to normalne u takich małych dzieci, a ze gra i furczy jej w nosie albo gardle to powiedziała - że to pewnie obrzęknięta śluzówka i to z czasem minie...kurcze, a jak by się okazało,że to coś poważnego, albo coś by sie stało to winnego nie ma...tak jak twoja pni doktor rzuciła tekst o tym przełyku...dla mnei to takie bagatelizowanie
też tak sie ostatnio zastanawiam co u
Zebrry,
zolzy,
madzioolka mało coś pisze...no ale to takie początki są, przyjdzie zima i znowu nas więcej będzie...
zmykam z dzieciakami na spacer...