justynka1
Mamusia Antoniusia
hejka.my mamy już pierwszą dziś drzemkę,dziecko nakarmione,odbeknięte,przewinięte usnęło w łóżeczku ze smoczkiem
dzisiaj się wybieram z nią do koleżanki,co ma chłopca 3 tyg starszego,żeby sobie razem"poleżały"
kuma gratulacje.
p.s.
a kiedy my będziemy na forum "dzieci urodzone w czerwcu 2011"?,bo ciągle na przyszłych mamach jesteśmy..
a co u zebrry?
a dzięki,chyba dobrze,nie usztywniałam jej ręki,nawet konsultowałam to ze znajomym ortopedą,nie boli ją,ma troche zgrubienie,ale mam nadzieję,ze będzie dobrze,czekam na wizytę pediatry,która nie ma ochoty przyjść ,żeby zobaczyła to.Justynka, a jak obojczyk Kalinki?
moja też,podkładam jej pieluchę pod smoczka,albo buzię owijam,żeby jej nie wypadł i to działa,a jak zaśnie głeboko to sam jej wypada.a co do smoczka... moja przez sen pluje tez , albo jej poprosu wypada. Masakra. [/COLOR][/FONT]
dzisiaj się wybieram z nią do koleżanki,co ma chłopca 3 tyg starszego,żeby sobie razem"poleżały"
kuma gratulacje.
p.s.
a kiedy my będziemy na forum "dzieci urodzone w czerwcu 2011"?,bo ciągle na przyszłych mamach jesteśmy..
a co u zebrry?