reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
no właśnie Kuma jesteś wreszcie, jak mogłam o Tobie zapomnieć, wybacz Kochana
sorry2.gif
ale Ty już długo w tym składzie nie zostaniesz pewnie jutro czy pojutrze napiszesz esa że już jesteś po wszystkim i tego Ci właśnie życzę :tak:

mamusia mam taką nadzieję bo ja się wcale nie czuję jakby cokolwiek miało się wydarzyć :))) chociaż lekarka z położną wczoraj powiedziały, że wszystko jest gotowe do porodu, szyjki nie ma, rozwarcie na nieco ponad 2 palce, główka młodego strasznie nisko napiera, tylko młody leniwy i zero skurczy. No i dziwiły się dlaczego ja jeszcze nie urodziłam więc kazały mi męża pogonić do roboty. Jak zaczął to niech teraz skończy hi hi

Kuma - a ja właśnie z kibla wracam, i całe gacie zalane krwią!!! Po tym badaniu dzisiejszym tak mnie tam napierała że teraz są skutki a brzuch twardy jak skała i pobolewa po tym badaniu ale poza tym jest ok, kurde a juz myślałam że wody mi leca i znów fałszywy alarm :eek:

mamusia ale mnie wystraszyłaś :szok: ja po pierwszym badaniu rozwarcia w zeszłym tygodniu miałam to samo, brzuch jak kamień, krwawienie i ból, że myślałam, że to już skurcze.

Kurczę, mąż mi nadmuchał piłkę i miałam poskakać ale się trochę boję i już sama nie wiem czego chcę:eek: Wczoraj byliśmy na weselu i nawet tańce nie pomogły ech...

kuma piłka rewelacyjna sprawa !! !! !! Ja skakałam 2 tyg przed terminem i prawie do ostatniej chwii przed pojechaniem do szpitala... mi na zejscie małej w kanał nie pomogło anii zrobienie rozwarcia, ale za to straszna ulga przy skurczach i bólu krzyża !! (które miałam duuuuużo duuuuuuużo przed porodem !! )

reklama
Do góry