reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

mysia - nie łam sie kochana.. chociaz wiem co czujesz .. sama mamwyrzuty sumienia kiedy beniu nie chce spac i płącze a niekoniecznie jest to po mojej myśli :-)

u nas na czkawke troszke wody albo mleczka i przechodzi..a młody ma ją zazwyczaj po jedzeniu :-) pewnie jakis bąbelek powietrza wpada..

reklama
moja ciagle ma czkawke ;-)
gdy sie obudzi i idziemy pieluche przewijac- ma czkawke, idziemy sie przebierac- ma czkawke, przy kapieli - ma czkawke, biore ja na rece z lozeczka - ma czkawke ;-) NA szczescie pare lyczkow mleczka i przechodzi, nigdy dluzej niz 1- 2-3 min nie trwala :tak:

mysia głowa do góry !! mala pewnie jest juz strasznie zmeczona i dlatego tak zle spi i niecierpliwa... moja wczoraj calusi dzien tak miala, ze chciala spac ale jakos nie mogla.. i jak ja zmoglo o 22.30 tak do 4 spala obudziła się o 8 i spała do 11 i od 11 znów wojuje !! W tym czasie spała 20 minut !! !!od 11 do teraz !! Szalone dziecie moje !

nie, nie mylisz się Doggi, ona przez cały czas mówiła że u niej zuuuuuupełnie nic się nie dzieję no i proszę kolejna z tym samym terminem zostawiła mnie daleko w tyle jeszcze tylko Dubeltówka została z terminem na 29 i i tak pewnie będzie szybciej niż u mnie

Witam Kochane :-)
My właśnie u teściów, bo Sz.odprawia swoje urodziny i narodziny Tymulka, także będzie imprezka, a ja o Karmi hehehe Mały akurat zasnął opity ;-):-)
Widzę, że kolejna się rozpakowała. Gratulację Evka!!

mamusia ja bym się nie martwiła spadkiem wagi bo podobno właśnie pod koniec ciąży niektóre ciężarne zaczynają już gubić kilogramy a poza tym 1kg to nie jakiś zawrotny spadek, którym należało by się martwić.
Na dziś mam termin i nadal nic...:wściekła/y:

reklama
no ja według usg miałam na 24, u mnie są delikatne zmiany bo dziś na badaniach w szpitalu byłam (wątek wizyty u lekarza, usg...) ale tak ogólnie to nic się nie dzieję, Evka jak widzisz już nas opuściła, zostajemy tylko my i Dubeltówka, czy kogoś pominełam?

Do góry