reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

mysia - nie łam sie kochana.. chociaz wiem co czujesz .. sama mamwyrzuty sumienia kiedy beniu nie chce spac i płącze a niekoniecznie jest to po mojej myśli :-)

u nas na czkawke troszke wody albo mleczka i przechodzi..a młody ma ją zazwyczaj po jedzeniu :-) pewnie jakis bąbelek powietrza wpada..

reklama
moja ciagle ma czkawke ;-)
gdy sie obudzi i idziemy pieluche przewijac- ma czkawke, idziemy sie przebierac- ma czkawke, przy kapieli - ma czkawke, biore ja na rece z lozeczka - ma czkawke ;-) NA szczescie pare lyczkow mleczka i przechodzi, nigdy dluzej niz 1- 2-3 min nie trwala :tak:

mysia głowa do góry !! mala pewnie jest juz strasznie zmeczona i dlatego tak zle spi i niecierpliwa... moja wczoraj calusi dzien tak miala, ze chciala spac ale jakos nie mogla.. i jak ja zmoglo o 22.30 tak do 4 spala obudziła się o 8 i spała do 11 i od 11 znów wojuje !! W tym czasie spała 20 minut !! !!od 11 do teraz !! Szalone dziecie moje !

nie, nie mylisz się Doggi, ona przez cały czas mówiła że u niej zuuuuuupełnie nic się nie dzieję no i proszę kolejna z tym samym terminem zostawiła mnie daleko w tyle jeszcze tylko Dubeltówka została z terminem na 29 i i tak pewnie będzie szybciej niż u mnie

Witam Kochane :-)
My właśnie u teściów, bo Sz.odprawia swoje urodziny i narodziny Tymulka, także będzie imprezka, a ja o Karmi hehehe Mały akurat zasnął opity ;-):-)
Widzę, że kolejna się rozpakowała. Gratulację Evka!!

mamusia ja bym się nie martwiła spadkiem wagi bo podobno właśnie pod koniec ciąży niektóre ciężarne zaczynają już gubić kilogramy a poza tym 1kg to nie jakiś zawrotny spadek, którym należało by się martwić.
Na dziś mam termin i nadal nic...:wściekła/y:

reklama
no ja według usg miałam na 24, u mnie są delikatne zmiany bo dziś na badaniach w szpitalu byłam (wątek wizyty u lekarza, usg...) ale tak ogólnie to nic się nie dzieję, Evka jak widzisz już nas opuściła, zostajemy tylko my i Dubeltówka, czy kogoś pominełam?

Do góry