reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witamy się już w domku, ale więcej jutro z Wami popiszę :-) Musimy się pomału ogarnąć w domku. Mały jest prześliczny, bardzo grzeczny. Ja, tak jak Doggi, nigdy nie miałam więcej siły, mimo, że budzimy się w nocy co 2-3 godz.
Pozdrawiamy wszystkie ciocie!! Dziękujemy za gratulację i smski :-)
Do jutra :*

reklama
ja jutro do szpitala ide, zobacze co mi pwoiedza ;-) termin mam na wtorek, ale watepie zeby cos ruszylo ! dzidiza sie rusza non stop, chyba dobrze mu w brzuchu. nawet te bole jak przy @ sa slabsze .... lekarz ostatnio powiedzial, ze beda czekac max do 41 tyg :( i beda wywoalywac , a ja nie chce !!! boje sie ... ktoras z Was ma jakies doswiadczenia z tego tematu ?

Monia16 nie nastawiaj się od razu na wywoływanie, ja też miałam mieć wywoływany poród w pierwszej ciąży bo byłam już 10 dni po terminie i po badaniu ginekologicznym odesłano mnie do domu (był to piątek a lekarz powiedział że w weekend i tak nie będą wywoływać i mam stawić się w poniedziałek), wieczorem już byłam na porodówce bo okazało się że badanie coś tam wzruszyło i mała zaczęła pchac się na świat. Ale nie dziwię się że boisz się, bo ja też się bałam że będą mnie męczyć różnymi metodami...

od wtorku zaczynam myc okna, sprzatac...pic sok z malin ...nie wiem co jeszcze , moze wkoncu cos ruszy ! A na razie delektuje sie cisza i spokojem, bo z tego co tu czytam to pozniej nie jest za wesolo :D mamusiacóreczki dziekuje za dobre slowa, mam nadzieje, ze to jakos samo przyjdzie.

cześć
Witajcie w domku Doggi i Asinka :-)
Szybko Was wypuścili choć w sumie ja po CC zostalam wypisana na 3 dobę.
Gratuluję Wam raz jeszcze!!!!
Mam w dwupaku coraz mniej, na wątku cisza i spokój. Jeszcze troszkę i wszystkie będziemy z dzidziolkami. Ciekawe czy wtedy ktoś tu będzie zaglądał...
Podczytuję was cały dzień dziś, bo Mała na cycusiu wisiała i problem z kupką i bączkami dziś był. Ale jest już dobrze! Ja zaraz kapiel i spanko....szok, jak ja wcześnie chodzę spać!!!!
Nadzieja...ale ten Twoj synuś punktualny!!! Trzymam kciuki!!!!!!

łaaaaaaaaaaaa, ale mi długaśnego posta wcięło:wściekła/y:

Nadziejka- powodzenia, super, że dali CI coś na ból;)

U nas lepiej- wczoraj zrobiliśmy sobie sympatyczną wycieczkę, którą mały pięknie przespał. Nocka też ok gdyby nie problem z pieluchami. Ubieram mu dada 2 (ma 4700) i przeciekają- przebierałam Małego w nocy non stop! i teraz nie wiem czy to dada, czy tyle sika, że każde by przeciekły, czy już 2 są za małe. Oby nie, bo mam jeszcze 100 sztuk pampersa 2... Nie wiem czy je otwierać czy gdzieś opylić (40 zł piechotą nie chodzi...) i kupić już 3- jak myślicie??
Oprócz tego mamy jeszcze problem z przebierankiem- przy każdej zmianie pieluchy/ ubranka mały drze się jak opętany. No masakra. Jak mam go przebrać jestem chora ze stresu... Kiedyś tak nie było, nie wiem co mu się porobiło...

reklama
i jeszcze pytanko natury technicznej (chociaż tu takie pustki, że pewnie nikt mi nie odpowie;))
Co zrobić, zeby avatar był wyraźny? już tyle zdjęc próbowałam wstawić i niewyraźne jak cholerka wychodzą... i jak dodać zdjęcie do suwaczka? bo próbowałam, ale tam trzeba adres url podać i nie bardzo wiem skąd go wziąć;)) taka ze mnie gapa:)

Do góry