reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Mamusiu cały sęk w tym że u mnie zupełna cisza, żadnych żadniutkich skurczybyków. Troszkę brzuszek się napina, ale to nie jest bolesne. Czasami jak moja dziewczynka się wierci co mi krocze rozpiera i tyle.

Dubeltówka - nie martw się bo u mnie to jeszcze nie jest nic pewnego a może do 25 się nic u mnie nie ruszy i po badaniu wygnają mnie do domku, lub u Ciebie zacznie się coś wcześniej

Baśka - no to rzeczywiście u Ciebie maluszek leniwy, musi być mu bardzo dobrze w brzuszku u mamusi skoro nic się na razie nie zapowiada

Dubeltówka - zobacz na nasze suwaczki do terminu zostało jedynie 12 dni nawet gdyby wcześniej nic nie poszło to i tak już nam niewiele zostało, a tak szczerze nie sądziłam że Asinka tak szybko nam się rozpakuje - myślałam że jeszcze troszkę wytrzyma i nam potowarzyszy

Mamusia a jednak jesteś;)
Wy mi się tu nie wpychajcie w kolejkę, bo ja mam termin na 25 i nie przepuszczę- nawet ciężarnych:)
Tak na poważnie to mam dość wpatrywania się w organizm i szukania oznak porodu. Chciałąbym zająć się czym innym. A dzisiaj pochwalę się rzyszedł prezent od Tosi dla Zosi:) Kupiliśmy dwa namioty połączone długim tunelem do ogródka na działce- myślę że się ucieszy i trochę się da udobrochać siostrzyczce.
Dzisiaj rano również miałam jakieś dziwne plamienie ale to pewnie z szyjki. Potem byly bóle jak na m, ale bez skurczy- nawet bez twardnienia. A według każdego usg od 5 tygodnia ciąży termin miałabym na jutro:)A może cóś się rozwinie...

Antar - no to może się coś zaczyna dziać, życzę Ci tego bardzo

ja też mam już dość wpatrywania się w siebie i czekania na poród, wolałabym by walnęło mnie z kopyta i Tymulka od razu by wyskoczył :-D:-D:-D pomarzyć zawsze warto :-)

reklama
Do góry