reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Trasia, współczuję. Mam nadzieję, że szybko się uporacie z przymusowym remoncikiem. Najważniejsze, że nikomu nic się nie stało.

Agatka, ja od jutra sezon kiszenia pewnie rozpocznę. Młoda też nie ma zamiaru wyłazić. Kopie mnie syrkami aż po same cycki :(

Ironia, korzystaj i odsypiaj razem z Beniem w dzień nocne atrakcje :)

Lena, oj mam nadzieję, że nie dotrwam do 25 czerwca ;)

reklama
Trasia, współczuję. Mam nadzieję, że szybko się uporacie z przymusowym remoncikiem. Najważniejsze, że nikomu nic się nie stało.

Agatka, ja od jutra sezon kiszenia pewnie rozpocznę. Młoda też nie ma zamiaru wyłazić. Kopie mnie syrkami aż po same cycki :(

Ironia, korzystaj i odsypiaj razem z Beniem w dzień nocne atrakcje :)

Lena, oj mam nadzieję, że nie dotrwam do 25 czerwca ;)

kochana widzę, że Ty na dniach;)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ogromniaste kciuki za Doggi oby to było to!!!!!!!!!! Ja się na dziś już żegnam i zapewne do jutra:-)

Asinka, to go tam porządnie wymolestuj ;) Mój póki co Jasia usypia, mam nadzieję, że da się później dopaść ;)

Dubeltówka, do juterka :)

Lena, no bardzo bym chciała jutro urodzić :)

Cinamonek, jak się czujecie? Kontaktowałaś się z tym drugim lekarzem?

Hej, ale ciężko teraz, jak już jest się z małą w domu znaleźć chwilę żeby wejść do Was i napisać sprawozdanie co tam słychać. Cały czas w dzień wszystko kręci się wokół Neli. Szok, już zapomniałam jak to jest przy małym dziecku. A jeszcze na razie jestem z mężem w domu, co to będzie jak od przyszłego tygodnia wróci do pracy i do 15-tej zostanę sama.
Ale chociaż staram się Was podczytywać. No i nareszcie ruszyło Doggi. Kciukasy.
Nie bardzo pamiętam, jak się zmieniało sygnaturę, muszę sobie przypomnieć.

Kat, u góry po prawej są ustawienia, jak wejdziesz to po lewej stronie będzie "edytuj sygnaturkę" :)

Ja już uciekam. Może pełnia na mnie zadziała? Łudzę się ;)
Do juterka :)

Asinka, to go tam porządnie wymolestuj ;) Mój póki co Jasia usypia, mam nadzieję, że da się później dopaść ;)

Dubeltówka, do juterka :)

Lena, no bardzo bym chciała jutro urodzić :)

Cinamonek, jak się czujecie? Kontaktowałaś się z tym drugim lekarzem?

To trzymam kciuki by to było JUTRO!!

Ironia - z Mają jest podobnie - w dzień Aniołek, śpi, je, robi kupki a w nocy... popłakuje, albo jak już zaśnie nakarmiona, to potrafi zaraz zrobić kupkę i znowu się wybudza... Sama się powieszę na wieszaku niedługo, jak jej się nie odmieni :-/
Trasia - współczuję całego tego stresu! Mam nadzieję, że mąż szybko zadziała - najważniejsze, że Marysia cała i zdrowa.

No właśnie dzisiaj pełnia :-) Życzę Wam Kochane "nierozpakowane" szybkiego rozpołowienia!
Dobrej nocki

reklama
Ironia - z Mają jest podobnie - w dzień Aniołek, śpi, je, robi kupki a w nocy... popłakuje, albo jak już zaśnie nakarmiona, to potrafi zaraz zrobić kupkę i znowu się wybudza... Sama się powieszę na wieszaku niedługo, jak jej się nie odmieni :-/
Trasia - współczuję całego tego stresu! Mam nadzieję, że mąż szybko zadziała - najważniejsze, że Marysia cała i zdrowa.

No właśnie dzisiaj pełnia :-) Życzę Wam Kochane "nierozpakowane" szybkiego rozpołowienia!
Dobrej nocki
włóaśnie ponoć przy pełni to szybciej:)

Do góry