reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Trasia, współczuję. Mam nadzieję, że szybko się uporacie z przymusowym remoncikiem. Najważniejsze, że nikomu nic się nie stało.

Agatka, ja od jutra sezon kiszenia pewnie rozpocznę. Młoda też nie ma zamiaru wyłazić. Kopie mnie syrkami aż po same cycki :(

Ironia, korzystaj i odsypiaj razem z Beniem w dzień nocne atrakcje :)

Lena, oj mam nadzieję, że nie dotrwam do 25 czerwca ;)

reklama
Trasia, współczuję. Mam nadzieję, że szybko się uporacie z przymusowym remoncikiem. Najważniejsze, że nikomu nic się nie stało.

Agatka, ja od jutra sezon kiszenia pewnie rozpocznę. Młoda też nie ma zamiaru wyłazić. Kopie mnie syrkami aż po same cycki :(

Ironia, korzystaj i odsypiaj razem z Beniem w dzień nocne atrakcje :)

Lena, oj mam nadzieję, że nie dotrwam do 25 czerwca ;)

kochana widzę, że Ty na dniach;)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ogromniaste kciuki za Doggi oby to było to!!!!!!!!!! Ja się na dziś już żegnam i zapewne do jutra:-)

Asinka, to go tam porządnie wymolestuj ;) Mój póki co Jasia usypia, mam nadzieję, że da się później dopaść ;)

Dubeltówka, do juterka :)

Lena, no bardzo bym chciała jutro urodzić :)

Cinamonek, jak się czujecie? Kontaktowałaś się z tym drugim lekarzem?

Hej, ale ciężko teraz, jak już jest się z małą w domu znaleźć chwilę żeby wejść do Was i napisać sprawozdanie co tam słychać. Cały czas w dzień wszystko kręci się wokół Neli. Szok, już zapomniałam jak to jest przy małym dziecku. A jeszcze na razie jestem z mężem w domu, co to będzie jak od przyszłego tygodnia wróci do pracy i do 15-tej zostanę sama.
Ale chociaż staram się Was podczytywać. No i nareszcie ruszyło Doggi. Kciukasy.
Nie bardzo pamiętam, jak się zmieniało sygnaturę, muszę sobie przypomnieć.

Kat, u góry po prawej są ustawienia, jak wejdziesz to po lewej stronie będzie "edytuj sygnaturkę" :)

Ja już uciekam. Może pełnia na mnie zadziała? Łudzę się ;)
Do juterka :)

Asinka, to go tam porządnie wymolestuj ;) Mój póki co Jasia usypia, mam nadzieję, że da się później dopaść ;)

Dubeltówka, do juterka :)

Lena, no bardzo bym chciała jutro urodzić :)

Cinamonek, jak się czujecie? Kontaktowałaś się z tym drugim lekarzem?

To trzymam kciuki by to było JUTRO!!

Ironia - z Mają jest podobnie - w dzień Aniołek, śpi, je, robi kupki a w nocy... popłakuje, albo jak już zaśnie nakarmiona, to potrafi zaraz zrobić kupkę i znowu się wybudza... Sama się powieszę na wieszaku niedługo, jak jej się nie odmieni :-/
Trasia - współczuję całego tego stresu! Mam nadzieję, że mąż szybko zadziała - najważniejsze, że Marysia cała i zdrowa.

No właśnie dzisiaj pełnia :-) Życzę Wam Kochane "nierozpakowane" szybkiego rozpołowienia!
Dobrej nocki

reklama
Ironia - z Mają jest podobnie - w dzień Aniołek, śpi, je, robi kupki a w nocy... popłakuje, albo jak już zaśnie nakarmiona, to potrafi zaraz zrobić kupkę i znowu się wybudza... Sama się powieszę na wieszaku niedługo, jak jej się nie odmieni :-/
Trasia - współczuję całego tego stresu! Mam nadzieję, że mąż szybko zadziała - najważniejsze, że Marysia cała i zdrowa.

No właśnie dzisiaj pełnia :-) Życzę Wam Kochane "nierozpakowane" szybkiego rozpołowienia!
Dobrej nocki
włóaśnie ponoć przy pełni to szybciej:)

Do góry