reklama
traschka
Mama Marysi
mrsmoon a ja myslę, że troszkę za bardzo się przejmujesz. Weź kilka głębokich oddechów, twojemu maleństwu nic się nie stanie Jest przecież pod świetną opieką!
Kurcze ja od wczoraj wręcz czuję się za dobrze, a dzisiejsze KtG tylko potwierdziło że żadnych skurczy nie ma. Będę dziś stosować twoją metodę!Dziewczyny, że tak powiem, poseksujcie się to może akcja się zacznie. Ja 2 ostatnie dni przed porodem czułam się rewelacyjnie, nic mnie nie bolało, zero skurczy. Pogoniłam męża do roboty w sobotę wieczorem i co? w niedzielę urodziłam
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
No nie dziwię się Blusia, ale jakoś tak nie mam do czego nawiązać, bo to jeszcze nie moje tematy. A ja się zaraz zabieram za resztę okien i obiad... Mnie to znowu tylko ręce bolą od mycia i jak na razie nic więcej...
Też mam zamiar się dzisiaj zabrać za Mojego Sz. Lekarz pozwolił, więc mam zamiar zastosować się do jego zaleceń
Też mam zamiar się dzisiaj zabrać za Mojego Sz. Lekarz pozwolił, więc mam zamiar zastosować się do jego zaleceń
Misialina
Fanka BB :)
Biedne Brzucholki....myślę że po dzisiejszej nocy rozpakuje się reszta dzieczyn...3mam za Was mocno kciuki
A ja dzisiaj mam wyjście do syna na uroczyste zakończenie 3 klasy...mężuś zostaje z córeczką a ja się wypindrzę i choć na chwilke wyjdę z domu. U nas będzie sajgon przez parę dni bo szykujemy się na chrzciny...w niedzielę Malwinka przyjmie swój pierwszy Sakrament....sukieneczkę już ma tylko czekamy na buciki i czapeczkę szydełkowaną.
A ja dzisiaj mam wyjście do syna na uroczyste zakończenie 3 klasy...mężuś zostaje z córeczką a ja się wypindrzę i choć na chwilke wyjdę z domu. U nas będzie sajgon przez parę dni bo szykujemy się na chrzciny...w niedzielę Malwinka przyjmie swój pierwszy Sakrament....sukieneczkę już ma tylko czekamy na buciki i czapeczkę szydełkowaną.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Oj Blusia marzę o tym. Na razie, to się czuję jak bym się dopiero starała o dziecko i nie mogła zajść w ciąże... A jak tam u Ciebie?? Jakieś skurcze się zaczęły?? U mnie coś się teraz ruszyło i jeszcze mnie czyści okropnie...
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Ja myślę, że pełnia może chwycić te przeterminowane i w terminia, ale my mamy jeszcze 2 tygodnie do terminu, więc może być ciężko. Do nas teściowa przyjeżdża 2ego i chciałabym być już po żeby wnuczkę zobaczyła, lub chociaż urodzić kilka dni po jej przyjeździe to by się Emilką zajęła jak bede rodzić
reklama
Asinka, no właśnie wyszorowałam podłogę w łazience, aż mnie kolana bolą. Brzuch się trochę ponapinał i tyle. Może później coś chwyci.
Masakra ile teraz sprzątanie czasu zajmuje z tym brzuchem
Dubeltówka, a może teraz szybciej akcja się rozkręci Ja tam liczę, że jeszcze na czerwiec się załapiesz
Misia, no to udanej imprezki życzę A chrzest szybciutko załatwiacie.
Masakra ile teraz sprzątanie czasu zajmuje z tym brzuchem
Dubeltówka, a może teraz szybciej akcja się rozkręci Ja tam liczę, że jeszcze na czerwiec się załapiesz
Misia, no to udanej imprezki życzę A chrzest szybciutko załatwiacie.