reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
mamusia bede trzymac &&& :tak:
asinka czesc kochana ;-)

ja juz po sniadanku, mloda spi od 6.00 jeszcze, ciekawe ile jeszcze pospi ;-) Jest kochana :tak:
Moze dzis pierwszy spacerek z nia zalicze, tak mi sie chce juz na dwor ze dzis pierwszy raz od porodu mlodego do przedszkola zaprowadzilam i do lasu na chwile z psem pojechalam ;-)

a ja cisne do wanny... są skurcze co 5 minut, bolą w kit... ale nie powalająco... zobacze jak po wannie bedzie... jak minie, to znów falstart, jak nie minie to porodówka.

Doggi &&&&& :tak:
asinka juz niebawem i Wy wyjdziecie :tak:

zastanawiam sie jak to zrobic najpierw :sorry2: Chyba musze najpierw nauczyc sie wiazan w chuscie, w tedy bedzie mi latwiej zejsc po wozek do piwnicy :sorry2: Bo jeszcze przeciez trzeba torbe wziasc z przyborami w razie kupki ;-) no i psa musze wziasc... No zobaczymy.
Kurde mloda jeszcze spi... od 6.00 :surprised::huh: Ale slysze ze pryka, wiec moze zaraz wstanie, bo z kupolem jej nie dam spac przeciez :sorry2:

reklama
Hej hej :)
No i cisza, nawet jednego głupiego skurczyka nie mam :(

Doggi, trzymam kciuki, dawaj znać co tam z tymi skurczami :)
Mamusia, kciuki za wizytę :)
Asinka, Larvunia, hej :)

Bosheee jak nas tu mało :baffled:

Do góry