reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
skurcze są nadal ale rozregulowały się po kąpieli... 3min, 4min, 5 min i tak różnie raz tak raz siak... ale bolą cały czas tak samo tyle ze juz nie sa regularne... grrrrr.... to znów nie to :(

Asinka, ja się dziś chyba nie będę oszczędzać wypucuję łazienkę i kuchnię, że ścierą na kolanach normalnie.

Doggi, było włazić do tej wanny? ;)

Ja chyba też za coś się zabiorę. Myślę o oknach... Ale co sobie sąsiedzi pomyślą jak zobaczą Wariatkę z wielkim brzuchem, która okna szoruje :-D?? Będzie śmiesznie... Ale najpierw też zahaczę o wannę, bo się cała kleję z tego ciepła...

hej :-) ależ nas tu mało... szok! :szok:

Doggi Kochana byłaś na Świętej Rodziny? Moja koleżanka tam miała cesarkę- termin miała na 16.05, pojechała 22.05 bo nic się u niej nie działo, tyle, że coraz mniej Młoda się ruszała. I tam tak ją lekarz z****ł, że dlaczego tak długo czekała... Ona myślała, że z Małą jest coś nie tak... Ale wszystko było ok. Więc trafiła po prostu na jakiegoś nerwowego DR. Ale zrobili jej cięcie i gitara. Może się tam zgłoś, powiedz, że masz skurcze, że Dziecko słabo się rusza...

Ja jestem wściekła... Normalnie wkurzam się na Młodego bo nie chce wyjść. Jestem okropną Matką!!!!!!!!!!!
A jak słyszę teksty: "Ty jeszcze się kulasz", " może pomyliłaś termin miesiączki", "lekarz jest pewny, że to 9 miesiąc" etc

To mnie szlak trafia!!!!!!!!!!! :wściekła/y:

Ja próbowałam już wszystkiego, więc te sposoby na przyśpieszenie akcji porodowej to ściema- dziecko wyjdzie kiedy będzie chciało... I ja już w tym kierunku nie robię NIC!!!!!!!

Tzn dziś będę sprzątać, ale tylko dlatego, że mam bałagan :-p

I zaje....biście mnie brzuch boli- tak jak na okres, wcześniej mnie tak nie bolał :no:

Ja biorę się za porządki- miłego dnia Dziewczyny :-)

Cześć;-)
Widzę, że ostro pogrywacie, podłogi, okna, pucowanie.....hehehe.......
Ja dziś musiałam sobie ręcznik na prześcieradło położyć bo w środku nocy było dosłownie mokrusieńkie........na początku myślałam ,że może wody mi odeszły, ale doopa sucha więc tak mocno się spociłam, no masakra jakaś......
mamusia kciuki za wizytę &&&&&&&&&&
Doggi jak Cię dziś nie pierdyknie to ja zza morza przyjadę i sama Ci tą Olę wyciągnę

U nas choroba odpuszcza trochę, i dobrze bo we wtorek Emilka idzie na dzień otwarty do przedszkola do którego ją zapisałam i jestem bardzo podekscytowana jak się odnajdzie w dużej grupie dzieci:-)
Śmigam na kawke....

skurcze co 3 minuty, ale łagodniejsze od tych co były co 5 minut :(

agatkoT kurcze cały czas się zastanawiam nad sw rodziny... tam moja ginka przyjmuje... ale nie wiem jakoś nie mam przekonania do tego spzitala... byłam tam raz i tam wszystko w takim pospiechu, odgadac sie nie da z nikim bo wszyscy biegają i poza tym poród rodzinny kosztuje 300zł !! !! !! co jest przegięciem!!

reklama
Dziewczyny, że tak powiem, poseksujcie się to może akcja się zacznie. Ja 2 ostatnie dni przed porodem czułam się rewelacyjnie, nic mnie nie bolało, zero skurczy. Pogoniłam męża do roboty w sobotę wieczorem i co? w niedzielę urodziłam:tak:

Do góry