reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

jejku dostałam eska od Katamisz. Fajnie że jednak zdecydowała się na ten wyjazd do kliniki bo ma juz swoją córcię przy sobie. Podjęła dobrą decyzję! Zadziwiające że jeszcze rano zastanawiała się co zrobić a teraz już malutka na świecie! Super !!!Gratuluję!!!

reklama
Doggi - łączę się z Tobą w bólu. Cały dzień dzisiaj chodzę ze łzami w oczach. Zostałam najbardziej przeterminowaną czerwcówką:( Wszystkie przede mną na liście mają już dzieciaczki przy sobie i kolejne mamusie z listy też. A u mnie nic. Dzisiaj już się żegnam.

Silva taki nasz urok weteranek... ja się zaczynam zastanawiac nad jakas prywatną kliniką gdzie by mnie pocieli... bo juz jestem skrajnie obolała... ułożyc sie nie moge w zadnej pozycji... bóle okresowe, skurcze wszystko na raz a najgorszy dołek psychiczny :/ ehhhh

hej hej..
Silva, Doggi, jeszcze ja tu jestem... i doskonale rozumiem Waszego doła :( ten cholerny suwaczek mnie dobija, jutro niby mam się stawić rano w klinice, w której będę rodzić... ale ja już na to nie liczę, pewnie mnie odeślą bo nawał porodów, albo cholera będzie padał deszcz czy coś ;( z drugiej strony boję się masakrycznie, ale chyba już sama nie wiem czego :(

icak, mysia, dagamit, katamisz, madzioolka gratuluję!!!! strasznie się cieszę, że macie już swoje Maluchy przy sobie :)

Silva Doggi Z całego serca Wam życzę żeby cokolwiek zaczęło się dziać. Bardzo czekam na Szymusia i Olusię!
Silva Tobie mogę dać namiary na mojego gina jakbys była już bardzo zdeterminowana, ale koszt cc to 6 tysięcy.Ja jednak udałabym się do innego szpitala na konsultację.Jak już pisałam niepokojący jest fakt że chodzisz przeterminowana bez usg.
Doggi jeśli masz w pobliżu jakąś klinikę to może faktycznie może warto się zastanowić.Katamisz podjęła dziś szybką decyzję która chyba wszystkie nas zaskoczyła i tuli już swoją kruszynkę! A tak bardzo się martwiła.Pamiętaj że zdrowie Twoje i Twojego dziecka jest najważniejsze!

witam też zgłaszam się do przeterminowanych, podczytuje was, ale jakoś głupio wbijać się tu w waszą grupę. Młodego urodziłam tydzień przed terminem, a braciszek coś się nie spieszy

Cinamon No własnie próbuje coś znaleźc ale nie wiem czy jest w poznaniu jakaś prywatna klinika :/

Dziewczyny macie moze jakieś wtyki/kontakty w poznaniu i okolicach?

Ja jutro mam wizytę u ginki tak jak miąlam tak się stawiam :/ 5 dni po terminie, bede ją błagała o cesarke !! Ja już nie chce rodzic sn bo ja nie mam na to ani odrobiny sił... mam nadzieje, że się zlituje nade mną połozy mnie i potnie...ale i tak szukam i szukam czegoś w razie w.

witam też zgłaszam się do przeterminowanych, podczytuje was, ale jakoś głupio wbijać się tu w waszą grupę. Młodego urodziłam tydzień przed terminem, a braciszek coś się nie spieszy

Witamy witamy!!! Zapraszamy serdecznie! Myślę że dziewczynom przeterminowanym będzie raźniej jak zrobi się ich więcej!

reklama
Do góry