reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ha ostatnia :)

czyzby nasza doggi sie przygotowywala? trzymam kciukasy zeby sie ruszyło bo oleńka to uparciuch straszny :-)

ja wczoraj miałam sajgon w domu...Beniuszka przyjechała i miałam takiego stresa że sąsiadka musiała nas ratować bo uspokoić się nie mogłam z nerwów... mały zwymiotował bo za szybko zjadł z nowej butli a ja się cała trzęsłam z nerwów... ale sąsiadka uratowała sytuację,... pomogła wykąpać, pępuszek przetrzeć i dziś już jest super :)

mały budzi sie co 3-4 godzinki szybko zjada, beka głośniej niż tatuś i nyny.... dzisiaj tylko coś miał problemy z kupką...nie mógł sobie poradzić bo głupia matka nie wiedziała ze kompot z gruszek zabroniony a wypiłam tylko szklankę.. no nic mam nadzieję że jutro będzie już lepiej :-)

teraz już jestem coraz bardziej wypoczęta i mniej obolała (jeden szew już odpadł :-D) więc postaram się bywać częsciej bo straaaaaaaaaaaaaaaaaasznie mi Was brakuje :-(

i przepraszam że nie odpisuje każdej, beznadziejnie sie przez to czuje ze Was tak zaniedbuje i pisze tylko o sobie ;-( ale jutro siej uż poprawi bo nie bede miec tylu gości co dziś i wreszcie usiade do kompa :-)

ironia Ty sie zupelnie nie przejmuj, ze nie odpisujesz innym. Malo ktora swiezo upieczona mamusia ma na to czas, grunt, ze dajesz znac co u Was. Nie prejmuj sie poczatkowymi problemami, kazda mloda rodzinka musi sie dotrzec. Buziaczki dla Beniuszki!

ironia - nie martw się bo nie ma co się dziwić że nie odpisujesz wszystkim przecież dzieciątko najważniejsze - szczerze to ja też chce już mieć taki "problem" z brakiem czasu odliczam dni z niecierpliwością, pozdrawiam cieplutko

Anapi - ciesze się że znalazłaś czas by wejść na forum, jak to fajnie wiedzieć co u świerzych mamusiek słychać ;)

dzięki Anapi :) widzę że ty też dajesz nieźle radę skoro przy dwójce dzieciaczków masz czas jeszcze na bb :-)

my aktualnie wykąpani pojedzeni i idziemy do łożeczka, mały powinnien o 23 sie dobudzić i zjesc ostatnią kolacyjke :) ale nie budzimy go specjalnie, sprawdze tylko pampka czy nie ma zółtej kupki i sie poloze :) teraz czas dopielęgnować męża hihi :-)

karmienie na leżąco to jest to :-) jedyna pozycja w której mi sie udaje... :)

dobranoc mamusie i brzuszki :)

no to ja sobie pozwolę "zapalić światło" :-) Dzień Dobry :-) Znowu spać nie mogę, już się wiercę od prawie godziny, no to sobie myślę - zajrzę, zobaczę co się nowego urodziło. Powiem Wam, że się trochę męczyłam śpiąc tylko na jednym boku, musiałam na minutkę położyć się na wznak i potem na chwilę na drugi bok bo lewy mi jakoś zaniemógł, ale potem szybko wróciłam do zalecanej pozycji, ja się lubię wiercić w nocy i tak mi dziwnie jak mam spać tylko na jednym boku, no ale co tam, dać radę muszę

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane. Ja tylko na chwilkę, muszę oddać krew i moczyk i odstawić Jasia do żłobka. Nie wiem jak się wyrobię, tak to jest jak się nie jest zmechanizowanym ;)
Wpadnę później. Miłego dzionka.

Do góry