reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
mamusiu 100 LAtek :)

Ok, dziewczyny 3majcie kciuki... idę po całości... wypije 2 łyżki dziś... ale tak na kozaka bez niczego nie dam rady (wczoaj było już ciężko) więc zrobiłam miksture... 250 ml soku z czarnej pożeczki, do tego jakies 100 ml soku z banana i do tego do dopełnienia 500ml kubka ciepła woda co by ten olejek troszkę się rozlepszył :p no i 2 łyżki rycyny !! 3majcie kciuki, żeby mną poruszyło ;) ok ide pic !!

JESTEM GENIALNA !!

Sok z czarnej pożeczki i banan swymi intensywnymi smakami kompletnie zabijają smak olejku !! Jak się pije jest mega tłuste co prawda, ale nie czuc w ogóle tego paskudnego smaku i jak się dobrze wymiesza, to nawet takie tłuste nie jest ;D How Cool Is that :D :D :D

To teraz pozostaje czekac... jestem ciekawa (no i pełna,wypijajac pół litra soku porzeczkowego, bananowego i oleju duszkiem można pęknąc !!)

ale będzie latanie do kibelka :D już to widze hahahaa.... zapomniałam że sok porzeczkowy mnie zawsze pędził :p hahahahah i do tego te melony... łooooo chyba ide zanieśc lapka do łazienki sobie :p :p :p

Mam nadzieje, że mąż zdąży przyjechac, żeby mnie zawiesc na poród :D :D :D hahahahahhahaha (żartuję sobie, ja naprawde jakoś nie wierzę w moc tego olejku, pije z czystej ciekawości)

o tym czy dziecko moze przeczyscic dowiadywałam się... i malo prawdopodobne... nie stwaza zagrozenia :D

Ok, placebo już jest po tych eXtreme 2 łyżkach :D Kłuje w dole okresowo i brzch się napina, ato z 10 minut minęło :p :p :p Może chociaż placebo zadziała na mnie ;D

reklama
Do góry