reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej Mamusie,
wrzucilam 2 fotki
dziekuje Wam 100krotnie za gratulacje a jednoczesnie Wszystkim rozpakowanym Mamusiom gratuluje !!
dla mnie samej porod 14dni przed terminem byl zaskoczeniem, ale ciesze sie ze juz po :)

reklama
ddaaiissyy - wcale Ci się nie dziwie że Cię bobas zaskoczył przedterminowym wyjściem ale z 2 strony masz fajowo że nie musiałaś się męczyć w tych najgorszych upałach, cieszę się że u Ciebie i maleństwa wszystko dobrze i że jesteście już po, jeszcze raz gratulację, buziolki :*

Mamusia czerwcowa jak myślisz, rozpakujemy się w czerwcu? :-D Jak u Ciebie? Zaczyna się coś dziać? U mnie cisza...tylko lekki ból brzucha.

Tak czy inaczej LARVUNIA jak zaczyna Cie nosić to pewnie oxy zaczyna sie uwalniac, wiec może do wieczora coś sie rozkreci.
oj od ok 15.00 intensywnosc boli opadla. Pobolewa ale juz mniej i rzadziej :dry: szkoda... i spac mi sie zachcialo jakos dziwnie. A juz myslalam :-( No nic, czekamy dalej.... pobolewa caly czas, tylko mniej.

LARVUNIA ja wierze w Ciebie, to powolny początek napewno teraz sie przespisz, odpoczniesz i wtedy wszystko sie rozkreci. Przynajmniej ja tak to widzę.:-):tak:

Hej i ja się witam... pół poznania dziś przeszłam... skyrcze jak ta lala... ale jak wróilam do domu uspokoiły się :( Ale od jakiegoś czasu znów cosik się dzieje... ale to tak nieregularnie, ze nawet nie mysle o tym...

od tej temperartury jest mi cholernie niedobrze... po prostu ani pic ani jesc nie moge bo mi się zaraz tresc zoładka unosi :/ masacra !! ZImna wanienka to cudo dla mnie !! co 20 minut wskakuje się ochołodzic przez chwile i pomolestowac suty, co by to oxy pobudzic do akcji ;) :p Zaraz mąż się za mnie bierze, włąsnie mi obiecał, jak mu powiedziałam, ze sie sama musze macac bp nie moge na niego liczyc :D Od razu dał się przekonac :D

Evka - no ja już sama nie wiem, czop odchodzi kawałkami, rozwarcie na 1 palec, bóle są codziennie o różnej intensywności ale nieregularne, mam nadzieję że uda się w czerwcu a jak nie to się załamie :zawstydzona/y:

reklama
Do góry