asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Silva nie strasz nawet... MI to krwisty czop odchodzi, więc może coś mnie wcześniej weźmie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, ze dzisiejsza dawka oleju rycynowego pomoże i tego ktg nie doczekam ;-) A swoja drogą, ten olej jest ohydny, gdyby nie to ze ginka mi go "zaleciła" nie wzięłabym go do ust... Fuuuj...
Silva nie strasz nawet... MI to krwisty czop odchodzi, więc może coś mnie wcześniej weźmie![]()
Ja robię pranie Majkowych ciuszków i montuję rolety w oknachCo tu w ogóle taka cisza?? Wszystkie rodzą ;-)??
Hahahahah właśnie sobie wyobraziłam jak wszystkie wskakujemy na rowerMoja babcia to mówiła ze jak kiedyś kobieta była po terminie porodu to jeździła rowerem i po kilku godzinach zaczynała rodzic. Jakiś sens to ma tylko jakoś nie bardzo moge sobie wyobrazić siebie jadacej na rowerze po Ursynowie![]()