Hej dziewuszki. Do mnie znowu wróciły mdlosci, już nawet giner nie pomaga.
Ja wieczornie do was z pytaniem. Dzisiaj miałam takie dziwne bóle w samym dole brzucha. Trwały one mniej wiecej 20 minut tak jakby takie regolarne, pulsujace ciagniecie trwające 10 sekund, 2 min przerwy i znowu. Myślicie, ze to normalne czy powinnam zacząć się martwić??
Współczuje tych boli migrenowych. Nigdy nie miałam, ale moja ciotka na to cierpi to wiem co to za meczarnia.
nadzieja mam to samo wieczorem mnie zlapało jakby koło jajnika macicy, i jak leże na lewym boku to w miarę ok ale jak się przewracam, czy coś to zaczyna znów pulsować co to za cholerstwo
tłumaczyłam sobie, że to może ze stresu albo z przemęczenia i zastanawiam się czy nie iść z tym go gina?
my dziś standardowo obudziliśmy się o 3 i harcowałam dobre 2 godzinki, zanim zasnęłam z powrotem - tylko się przewracałam z tych skurczy
mam dziś iść na uczelnie ale nic nie przygotowałam nie mam po prostu sił, teraz do 13 jeszcze może coś zrobię, ale potem jestem dendtka !
no i dziś zaczynamy 10 tydzień ciąży HURRA !!
Misialina nawet się kobito nie zmuszaj, ja już przywykłam, że po prostu nie mam sił i mi się nie chce...ale mąż kochany i zrobi pranie poprasuje i obiad poda, pozmywa i to wszystko jak wraca po 16 z pracy - aż mi głupio
Ostatnia edycja: