wiesz co chyba nie bardzo bo lekarke mam ze szpitala, w którym chce rodzić a endokrynologów dobrych nie ma w krk i polecili mi jakiegoś profesora, który jest naprawdę dobry...no nic przecierpimy po prostu nowy dywan i remont kuchni poszedł w zapomnienie jak się tylko młody urodzi naucze go zmywać naczynia w ramach zadośćuczynienia za brak zmywarki hehe musimy zrezygnowac tez z zamawiania jedzenia w restauracjach bo niestety to troche podnosi rachunki...no cóż trzeba zacząć gotować bu...własnie ide wstawic kalafiorka na zupke
ja kochana chce zrobić te wszystkie badania bo pomimo, że jestem młoda u męża w rodzinie były choroby jakies jelit układu pokarmowego i do końca nie wiadomo czy mają podłoże genetyczne, a ja niestety nie wiem jaką mam historię chorób bo jestem adoptowana i chcemy być na 100 % pewni, no i ta niedoczynność tarczycy mam nadzieje że nic nie zrobiła z układem nerwowym...
Twoja mama oszalała Ze szczęścia
Ironia, a czemu robisz pappa, jesteś jeszcze b. młoda, może wystarczy usg genetyczne? ja też robie pappa mimo, że mam dopiero 24 lata, ale to ze względu na majowe poronienie w 11 tyg No i zrobią mi to badanie za darmo. Ja też się trochę martwię kasą, bo lekarz drogi (150zl), badania wszystkie prywatnie robimy a u nas pracuje tylko mąż (ja kończę studia). Ale jakoś sobie poradzimy
ja kochana chce zrobić te wszystkie badania bo pomimo, że jestem młoda u męża w rodzinie były choroby jakies jelit układu pokarmowego i do końca nie wiadomo czy mają podłoże genetyczne, a ja niestety nie wiem jaką mam historię chorób bo jestem adoptowana i chcemy być na 100 % pewni, no i ta niedoczynność tarczycy mam nadzieje że nic nie zrobiła z układem nerwowym...
Ostatnia edycja: