reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Trashka je na ogół jestem straszną ale to straszną bałaganiarą. Zawsze wszystko rozwalam, jak się ubieram to cała garderoba do góry nogami jest, jak jem śniadanie to cały dywan w okruszkach itd itd
A że nienawidzę bałaganu to jak już tak narozwalam to muszę posprzątać i basta! A sprzątać lubię zawsze i wszędzie. Mieszkam z rodzicami i im też sprzątam , a że domek ma jakieś 350 m2 to czasem sprzątam cały dzień ! ech :)

no i ja już wszystko załatwiłam w mieście co chciałam, masę pozwoleń zgłoszeń związanych z remontem szok ale na szczęście wszystko pomyślnie

Doggi, Marta24
- pierwszy raz będę badania robiła w Tczewie tak to zawsze w Malborku robiłam i sama się zdziwiłam bo tu laboratorium otwarte do 15, nawet laska dobrze się wkuła nie mam nawet śladu :)

MAMUŚKI PRZYSZŁE I TE OBECNE - NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI DNIA MATKI :*

właśnie wstawiłam pranko a w między czasie umyję jeszcze balkonik,
zauważyłam że bardzo mocno opadł mi brzuszek więc jeszcze ciężej się siada itd a myślałam że ciężej już być nie może :-D

hej położyłam sie na chwile i spałam 2 godziny!!!!!!!! :szok:

Zołza, Traschka to mnie nie pocieszyłyście że Was tak długo boli... jak wstałam było ok przez 5 minut i znów napierdziela od pleców do brzucha... zaraz ide na dwór pochodze troche...
Larvunia ale przystojniaczek z tego Marcelka jest :-)

Dziewczyny wybaczcie ze każdej nie odpisze ale ide sie rozruszać...

Jestem i ja :-)
Pojechałam na ktg dla własnego spokoju, bo Mała coś się słabo ruszała. Na ktg wszystko w jak najlepszym porządku. Kolejne mam w niedzielę. I tak sobie odliczam te dni...dziś czwartek, w niedzielę ktg, w środę wizyta u gina, czwartek do szpitala i piątek cc. Jakoś zleci :-)
Jak byłam dziś na tym ktg to lekarz w szpitalu mnie zbadał i moja "szynka" dalej wysoko i zamknięta.
Ciekawe co tam u Doggi???? I Anapi też się nie odzywa
Dzastina...dziękuję za info odnośnie cc. napisz mi jeszcze po jakim czasie wstalaś, jak bylo z myciem rany itp.

Doris ja wstałam z łóżka po 12h... położna przyszła i powiedziała...wstajemy wstajemy! Jezus jak sie bałam! Myśłałam że mi wszystko popeka, z czego ona się śmiała i uspokajała że nic nie pęknie bo tam wszystko pozszywane na amen:)
Jeśli chodzi o cięcie to niczym...pielęgniacja tak jak zawsze czyli tak jak używałam płynu pod prysznic tak używałam cały czas... lekarz nie kazał wymyślać i tam grzebać. Jedynie co no to nie wolno było się kąpać..tylko brać prysznic. I powiem ci że w ciągu tygodnia bardzo szybko się zagoiło. Zaraz jak przywieźli mnie z bloku operacyjnego na salę to położna ściągnęła opatrunek żeby cięcie " oddychało" niczym nie wolno zaklejać... no chyba że coś z cięciem nie tak.. czyli coś by się sączyło czy coś...to juz lekarz indywidualnie zaleci przemywanie..
Ja pamiętam ze cały calutki brzuch miałam w jodynie... cały żółty a to świństwo strasznie ciężko zmyć:)

A znieczulenie bedziesz mieć Ogólne? Czy Zewnątrz Oponowe?

Ostatnia edycja:
reklama
Poczytałam trochę was...

larvunia ale masz superaśnego tego synka!!!! i tak zazdroszczę dnia matki w przedszkolu, mój dziś minął bez wizyty w przedszkolu, smutno mi bardzo, no ale co zrobić...Filip juz znacznie lepiej się czuje, ale i tak nie chodził 1,5 tygodnia to ani nic nie umiał, ani nie chciał isć bo nie miał prezentu jaki robili, no i niestety...

dzastina to tak samo jak ja miałaś z tą cc...i powiem ci ze stracha ze wstaniem to miałam dopiero jak mi szew zdjęli....rany, leżałam z 15 minut zanim sie ruszyłam:zawstydzona/y:

kurcze a mi ginka nie kazała na KTG chodzić, nie wiem czemu...liczyć mam ruchy i tyle...

Do góry