Poczytałam co u Was..jak to miło jest mieć z kim poklikać,kto rozumie i zawsze doradzi i pocieszy...
Doggi sen faktycznie niefajny,ale to tylko sen;-)haha..a mężus kocha,no a jakby inaczej mogł...moj tez nieraz miał takie sny to się smiałam,ale jak ja takie miałam to nie było mi do smiechu
a z tymi skurczami to oby to nie były symulanty!!!
Baska ja mam ktg raz w tyg.i za kazde 30zł bo juz wizyt nie mam..lekarz powiedział,ze jakby sie cos działo bo tak nie ma potrzeby.ktg wystarczy
Mysia- faceci czasem tacy są...ale pewnie jakby te swięta ich płci dotyczyły to zdanie miałby inne
Mamusia &&& za pozytywne wyniki...ja wlasnie myślę ze z atydz.pojde zrobić i to bedzie juz ostatnie..bo 2tyg.pozniej juz cc
..u nas pobieraja krew do 12 i tak samo z oddaniem moczu..pozniej to juz po wyniki od srednio 15-18
Silva jak Ty to robisz,ze takl dobrze spisz???przyznaj się co bierzesz???;-):-)
Agata zdrówka dla synka!!oby szybko wyzdrowiał
Katamisz- nie ma to jak świeże cięcie
ja chyba za tydzień też będę świeżynka;-)
Trasiu z tym fejsem to jest myśl...
haha...jak ja słyszę tekst" chcę Cie zobaczyć jak wygladasz" to mnie trafia..a co ja jestem jakieś zjawisko???
wszyscy by chcieli od razu info co i jak...a gdzie chwila dla siebie??stwierdziłam,ze trzeba to "olać" brzydko mówiąc i jak się nie ma ochoty to nie odbierać..ja tak robię...bo po co mam się komuś tłumaczyć ze swojego nastroju czy samopoczucia by poźniej słyszeć,że sie użalam...a z rąk to mi też wszystko leci-co chwila się oblewam piciem albo zalewam stół i nawet kompa:-(a humorek poprawiłam sobie tymi truskawkami-juz dwie miski zjadłam i jakoś brzuch mi wysadziło;-)
Ivonka ja na taka poduchę czaiłam się od poczatku ciąży..później sobie darowałam bo ponad 100zł-taka specjalna wypełniona tymi malusimi kuleczkami,dopasowująca sie do ciała...poźniej stwierdziłam,ze na koniec juz dam sobie spokój...ale mi teraz smaka tym narobiłaś
Larvunia aż mi serduszko ścisnełaś tymi fotkami;-)synuś jaki kawaler!!!mamunia dumna..aż miło patrzeć..a co do złości to mojej pięknej urodzie już nic nie jest w stanie zaszkodzić....chyba że jako lekarstwo nowy kosmetyk na poprawienie urody-to jest myśl
:-)