reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ja po kawie mrożonej, ale nie w humorze głowa mnie boli- zmierzyłam ciśnienie i mam podwyższone 130/80 -- u mnie to mega duże!!!
łydki mnie bolą jak cholera, razem z kolanami - o bólach od krzyza jak na @ już nie wspomne... macie tak juz długo, bo nie wiem na ile mam sie nastawić na męczenie...

Przegapiłam ten post :-p
U każdej jest inaczej, mnie tak męczy na ostro to chyba drugi tydzień, ale zaczęło się dużo wcześniej, już sama nie pamiętam, bo mi się dni zlewają w jedno...

reklama
oooo matko dwa tygodnie!!!!!!!!! :szok:
toż to taki permanentny okres..................

mnie bolą strasznie mięśnie nóg, ale ja tak zawsze mam przed okresem, poskakałam na piłce a teraz ide do wanny moze troche zelży...

Zołza masz jakieś inne sposoby na neutralizowanie tego bólu?

Kati, niestety, nie. Nawet wanny nie mam :-p Staram się ruszać trochę, na zmianę z odpoczywaniem - ciężko jest bardzo, ale pocieszam się tym, że już niedługo koniec męczarni ;-)

Hej kochane :) Melduję się :)
Lekarz zaliczony, występ w żłobku i spacer z Jasiem po parku też :) Ogólnie dzień póki co udany. Śmignę tylko obiadek i lecę poczytać co u Was :) Ale najpierw skrobnę na wizytowym ;)
Buziaki :)

ja tez bylam na 10 w przedszkolu , zaraz ide z nowu po mlodego... lazic mi sie niechce juz po tych schodach na 3 pietro :sorry2: Trzeci raz dzis bede szla po nich...
a to my z dzisiaj :sorry2:

DSC08815.JPG
DSC08865.JPG
DSC08869.JPG

musialam z rana zniknąć,bo mąż wrócił do domu i jakoś miałam humor zepsuty bo wczoraj mnie wkurzył i nagle się we mnie odezwał znów nerw jak go zobaczyłam...i tak mnie ten nerw trzymał,ze ogolnie byłam zła na cały swiat...jak wyszedł poplotkowałam przez tel.z kolezanką,pozniej się wybrałam po truskawki i postanoiwłam przerjsc sie dalej do sklepu-a lekarz juz mi nie pozwolił tak łazikować,ale sobie pomyslalam,ze powolutku dam rade i tak sie zmachałam,ze ledwo doszłam do domu...ale przy okazji kupoiłam te pieluchy w biedronie,w pierogarni pierogi z truskawkami,a w warzywaniku trauskawki-dzis 12zł/kg a wczoraj 10zł wiec sadziłam,ze cena zwyczajowo spada a nie rosnie...:/ poczytam co tam u was i bede sie zajadc truskawkami..maz nie zasłuzył wiec zjem znow sama i dowody po truskawkach uprzątne....;-)

"larvunia rusz te dupsko po synka! no rusz rusz rusz!!!!!!!" - tak tak do soebie gadam :-p:sorry2:
kurde czuje sie dzis jakbym @ miala... pobolewa w podbrzuszu caly czas. Nie mocno ale czuje ze boli.. glupie uczucie.
dzis w przedszkolu sie nasluchalam ze wyladnialam :szok::-D I ze chlopaka urodze :-D noooo ja niechce niespodzianek juz ;-):sorry2: Nastawilam sie na Michalinke :-p

Marta6 nie zlosc sie bo zlosc pieknosci szkodzi ;-)

reklama
Do góry