reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

To ja również się żegnam i życze miłej nocki, w planie miałam jeszcze piwko Karmi ale teraz to już za późno bo chybabym z 10 razy na siku wstawała w nocy a taką mam ochote.....
Do jutera!!!!

reklama
No to uspokoiłyście mnie tymi cinamon rollsami:)Myślałam,że to ja jakaś nieudolna jestem:zawstydzona/y:Kolejnym razem dodam jeszcze więcej mąki i zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Blusiu kciuki za wymaz:) i miłego występu z okazji dnia matki.U mojego Igora 30-tego jest dzień matki-ciekawe czy się rozpołowię do tej pory :-) i dobranoc :*

iwona dobrej nocki:* śpij spokojnie:)

Co do herbatki to moja smakuje jak melisa i piłam ją bez cukru.

trasiu ile dajesz łyżeczek herbatki na taki dzbanek 0,75 czy 1 L ????

zolzunia jak tam po konsultacji ktg u lekarza????????????????????????????odezwij się!!

tusen co z Twoją wizytą dzisiejszą??Sprawdzałaś czy to wody płodowe czy zwykła wydzielina??

Ostatnia edycja:
Blusia ja w ogóle nic nie słodzę więc tą herbatkę też piję bez cukru. Z cukrem bym nie przełknęła:) Świetnie smakuje na zimno!

katamisz na cały dzbanek dałam 3 kopiate łyżki. Ale ten dzbanek jest duży, 1 litr na pewno.

Wpadłam jeszcze na chwilkę zobaczyć co u Was.
Widzę, że na razie cisza, żadna jeszcze nie rodzi :-)
Ja w każdym razie też nie i NIC się nie dzieje.
Buziaki dla Was i spokojnej nocy życzę!

No w końcu się doczytałam ostatniego posta :-)
Zapakowałam się z kompem i płytami do łóżka. Posłuchałam sobie Relaxation, teraz trochę Piaska i zapewne zaraz zasnę. Jutro rano się ogarnę i zawiozę Igora do szkoły a później pewnie zawitam do Biedrony. Taką reklamę zrobiłyście, że chyba jutro będą mieli niezły utarg w Biedronkach :-D
Tusen - daj znać co z tymi Twoimi wodami. Mam nadzieję, że Cię nie zostawili w szpitalu.... ?!
Zołzunia - co u Ciebie???
Oj kusicie dziewczyny herbatką z liśćmi malin :-)
Zaczęłam już mega ziewanie :-/ Mąż poszedł "wymoczyć grzeszne ciało" więc nie czekam już na niego, bo się nie doczekam...
Jutro dzień mamy, więc mam nadzieję, że nie będziecie szalały z postami, tylko udacie się jakieś wizyty do mam czy spacerki ;-)
Buziaki dla Was kochane - spokojnej nocki!

My wróciliśmy po 22 i takie wiadomości odrazu...super, ze Misia urodziła...

ale produkcja postów niemiłosierna wiec dziewczyny nawet nie czytam, bo nie mam szans na nadrobienie....

pochodziłam po Ikea, w sumie to całkiem dobrze mi to szło, sama jestem zdziwiona, ale mnie ogólnie lepiej chodzenie wychodzi niz stanie, dokupiłam kilka duperelek, do tego kupiliśmy roletę Filipowi w Leroy Marlin, do sypialni zasłonki, no bosko...
kilka chemicznych rzeczy dokupiłam do torby, w sumie to jeszcze do apteki tylko po bephanten sie wybiorę i wszystko chyba bedzie....

a jutro wizyta, się okaże czy pakować torbę czy nie ma pośpiechu ;-)

spokojnej nocki, zajrze jutro z rana po wizycie...

dziewczyny pytałam dzisiaj położną o tę herbatkę z lisci malin, skakanie na piłce i sex - czy to przyspieszy poród czy jak to sie ma?
A ona odpowiedziała, ze jak nasz organizm nie będzie gotowy i maluszek nie będzie chciał wyjść to wszystkie te "zabiegi" nic nie daja, tzn nie zaszkodzą ale mogą pomóc - np. poród moze być krótszy, bo szyjka sie szybciej skróci, będzie bardziej miękka i "wymasowana" :-)

Więc możemy pić te harbatke, skakać na piłce i kochać sie z facetami do woli ;-) :-) nie wywoła to porodu jeśli nie będą dzieciaczki nasze gotowe :-)

Ja na dziś mówię dobranoc, mały skacze po brzuchu masakrycznie i czuje takie jakby prądy w pipce...
mam nadzieje że nocka będzie łaskawsza... dobranoc

Ostatnia edycja:
Witajcie o poranku! Dziś m do pracy idzie dopiero na 17 więc odzwyczajona od jego chrapania zerwałam się na równe nogi bo myślałam że zaspał.Teraz oczywiście on śpi w najlepsze a ja już nie mogę.Malutka buszuje w brzuszku i chyba też nie może spać :)
Muszę zobaczyć co wczoraj robiłyście bo wieczorem już nie miałam czasu wpaść bo byłam z Jasiem u dentysty

reklama
Cześć Cinamonku nasz ranny ptaszku :)

Jak tam było u dentysty??Dzielny pacjent z Twojego Jasia??My idziemy do dentysty 2 czerwca(ciekawe czy jeszcze pójdę) bo termin porodu mam na 3:)

kati mój lekarz powiedział dokładnie to samo co Twoja położna.Jeśli dzieciaczki nie będą gotowe do wyjścia to nawet stanie na głowie nam nie pomoże:p

mysia w takim razie trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści&&&&&&&&

Do góry