reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Dubeltówka, super, że córcia dostała się do przedszkola. Na pewno się zaklimatyzuje, choć na początku może być ciężko.
Dlatego zapisana jest tylko na 3 dni a od 2012 roku załapaliśmy się na bezpłatny rok przedszkola i będzie chodziła przez cały tydzień:-)

Zołza daj znać jak u Ciebie się sytuacja rozwinie, może Edgarek już na świat się pcha:tak:

reklama
chwalę sie wszem i w obec że dziś zaczełam 36 tydzień - cvzyli już się mogę chwalić że zaczełam 9 miesiąc ? bo tydzień temu pisałyście że wtedy to jeszcze nie

Heh, ale jestem podekscytowana info o Misi :-) Kurczę, fajnie ma, choć wiem że boli, ale już niedługo będzie tulić małą :)

Ironia, my też dziś do Biedronki śmigamy. Jutro w żłobku Dzień Mamy i Taty więc trzeba przynieść jakieś słodkości. A poza tym od dziś promocja na proszek dzieciowy i pieluchy więc trzeba luknąć :)

mamusia chyba tak :tak:;-)

jejku a mi mloda dzis tak wiruje, ze mam wrazenie ze bez skurczy chce wyjsc :sorry2: kluje mnie, wierci sie, napiera :baffled: masakra dzis jakas... Co ja dzis jadlam niech pomysle ze ona dzis tak mi szaleje.... COLA! no tak... :sorry2: Jejku ja niechce dizecka z ADHD :sorry2::-p tfu tfu tfu...

Ide zaraz po malego do przedszkola, jutro dzien matki kochane ;-) Mlody dal mi juz zaproszenie na jutro do przedszkola, juz sie doczekac nie moge ;-)
A komu prezent zrobi dzidzia i sie urodzi jutro :confused::-)

edit: wszedzie sa te promocje w BIEDRONCE juz czy nie... ze niby od 25 maja ktoras pisala dla dzieci cos jest... Kolezanka byla dzis w gorzowie i ponoc nic nie ma ;\

Ostatnia edycja:
Dagamit ponoc jak sie karmi to można wlasnie ale w malych ilosciach jesc..kilka sztuk zeby sprawdzić..ja nie odpuszcze też słyszałam,ze nie można przesadzać..ale w razie czego chce teraz podelektować się w wiekszych ilosciach by poźniej nie załować :-)

własnie zrobiłam racuszki z jabłuszkiem,naszło mnie...wykonanie expresowe a smakuje tak mniammmmm;-) jeszcze reszta truskawek mi zostala w lodowce to jak ich nie dopcham to dla meza będą-choc podejrzewam,ze powie,zjedz sama kochanie..to zjem:-)
własnie robie potrawkę z kurczaka i ja pewnie zjem poźniej a mąż wpadnie zjesc i na budowe na domek porobić

Misia trzymaj się Kochana!!!!!!!!!dużo energii dla Ciebie!!!powodzenia-bądź dzielna!!!!!

Dzięki Dziewczyny, dam znać na pewno! A ja zaglądam co chwila, przebierając nóżkami niecierpliwie wyczekując wieści od Misi...

reklama
Do góry