reklama
ddaaiissyy
Zaciekawiona BB
mamusia czerwcowa gratuluje awansu i skoku w ostatni juz miesiac
Ja już po racuchach - szczerze to beznadziejne mi wyszły za późno Doggi linka podesłała i zrobiłam z jakiego netowego przepisu i jakieś mało puszyste były, feee tylko się narobiłam bez sensu:/
W sumie chwilę mnie nie było, a widzę że u Misi akcja ruszyła... och żeby tylko szybko poszło!
W sumie chwilę mnie nie było, a widzę że u Misi akcja ruszyła... och żeby tylko szybko poszło!
Marta6nz
Fanka BB :)
myslicie,ze te pieluszki z biedronki będą ok??ja kupiłam huggies bo ponoc są lepsze niz pampers...ale cena powalająca tych z biedronki
Wow, nie bylo mnie kilka godzin a tu akcja sie u Misi rozkręca. Trzymam kciuki, zeby poszło szybko i Malwinka się pojawiła na świecie.
Dziś zakupiłam herbatkę z liści malin... Miałam nic nie przyspieszać, ale któraś z Was napisała że ta herbatka rozpulchnia szyjkę więc sprobuję tą herbatką zadziałać. Zobaczymy czy pomoże ;-) Chyba, że ginka dziś na wizycie powie mi, że poród tuż tuż ;-)
Silva racuchy z przepisu Doggi rewelacja, sama je kiedyś robiłam. Szkoda, ze za późno zauważyłaś linka...
Dziś zakupiłam herbatkę z liści malin... Miałam nic nie przyspieszać, ale któraś z Was napisała że ta herbatka rozpulchnia szyjkę więc sprobuję tą herbatką zadziałać. Zobaczymy czy pomoże ;-) Chyba, że ginka dziś na wizycie powie mi, że poród tuż tuż ;-)
Silva racuchy z przepisu Doggi rewelacja, sama je kiedyś robiłam. Szkoda, ze za późno zauważyłaś linka...
myslicie,ze te pieluszki z biedronki będą ok??ja kupiłam huggies bo ponoc są lepsze niz pampers...ale cena powalająca tych z biedronki
Zachwalałyśmy je już na zakupowym chyba :-) Ja sprawdziłam na noworodkach u siebie na oddziale ;-) Nie uczulają, są chłonne i niedrogie - to zdecydowanie "moje" pieluszki ;-)
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
laski możecie pomóc - kiedyś któraś podawała linka do filmiku o porodzie prawidłowym (stary filmik który pokazywał na żywca cały poród) na you tube nie mogę znaleźć, miałam go w zakładkach a lapika mój mi formatował i wszystko poszło w cholercię, na wątku ciekawe linki go nie mogę znaleźć, błagam pamięta któraś???