reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej Wariaty again :-)
Szalejecie z pisaniem! :-)
Ja napiszę tylko, że rozruszałam sie troszkę, rozbujałam i lewe biodri przestało boleć, a prawe do zniesienia - co prawda nadal kuśtykam, bo boli i biodro i ta nieszczęsna poskurczowa łydka, ale daję radę ;-)

Wróciłam z wizyty - szyjka płaska, skurcze słabe, ale są co 2 min. około. A pracą serduszka małego lekarka i położna się wręcz zachwycały :-) Zobaczymy, co powiedzą w szpitalu - lekarka powiedziała, żebym sobie pojechała na spokojnie z tym wynikiem ktg do mojego szpitala w celu skonsultowania tych skurczy. Może pojedziemy wieczorkiem.

Teraz zaraz spadam szykować mały obiadek - mam ochotę na bitki z piersi kurczaka :-D

na sms-owym wiadomość od Misialiny. Czekamy na Malwinkę i trzymamy kciuki żeby mało bolało &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hihi faktycznie narzekamy jak babcie emerytki ;)))
Ja już pranie zrobiłam zaraz idę robić naleśniki bo na obiadek dzisiaj wykombinowałam naleśniki po meksykańsku z kurczakiem - zobacze co wyjdzie :-)
Silva - ja też myślałam o racuszkach ale chyba zrobię w sobotę jak będę w domku z mężem bo najbardziej lubie takie swierzutkie i cieplutkie:-)

Kurcze a mi wsyd bo jeszcze nie jadłam truskawek :frown: - więc dzisiaj będę molestować męża ale na truskawki!!!!!!!!!!!!!
Marta - ale tekst też bym się wkurzyła, nie wiem czy to miał byc dowcip ale złośliwe napewno wrrr nienawidze takich ludzi

Zmykam do kuchni

Dziewczyny, nie wpadajcie w obsesję uczuleniową! Jak czegoś nie spróbujecie, to nie będziecie wiedziały, czy dziecko jest na coś uczulone! A robienie diety "na zapas" naprawdę nie wychodzi na dobre. Rosną potem małe niejadki, które od urodzenia nie znają smaku niektórych produktów i jako dorośli nie lubią wielu rzeczy.
Doradca laktacyjny w SR mówił, że najlepiej wprowadzać po jednym produkcie i obserwować, jak na niego reaguje dziecko. Jak coś jest nie tak, to bardzo łatwo stworzyć listę produktów zakazanych i wyeliminować danie z diety. Mnie to przekonuje i zamierzam tak własnie postępować. No i zobaczymy jak to będzie z truskawkami w trakcie karmienia :-)

Misialinko trzymaj się!!! Biedna jesteś z tym oxy, ale już niedługo!!!

Ostatnia edycja:
Dubeltówka, super, że córcia dostała się do przedszkola. Na pewno się zaklimatyzuje, choć na początku może być ciężko.

Marta6
, olej to, dobrze że masz świadomość, że ładnie wyglądasz, a koleżanka może po prostu zazdrościła :)

Zołza
, no to koniecznie daj znać po szpitalu, albo już ze szpitala, bo może Cię zostawią jak są skurcze :)

Kati
, dzięki za info :)

Misia
, trzymamy mocno kciuki :):):) Mam nadzieję, że Malwinka niedługo będzie po drugiej stronie :)

przeczytalam wlasnie o Misi naszej :tak:
Jejku Miśka jeszcze torche!!! Dasz rade :tak: Obys bezbolesnie i sprawnie urodzila :tak: Trzymam kciuki!!!! &&&&&&& !!!!

reklama
Trasia - powiem ci ze z ciekawosci wyciagne miśka do biedronki bo nie mamy w sumie daleko, a te zakupy mnie dobijają !!

Do góry