reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej Mamusie :) co do cierpnięcia dłoni to najczęściej nic innego jak zespół cieśni nadgarstka ( o którym chyba już tutaj wspominałyscie)
u mnie początkowo rozpoczęło sie od drętwienia w nocy lewej dłoni, potem doszedł okropny ból w ciagu dnia, przy prawie każdym ruchu a następnie dokładnie ta sama przypadłość zaatakowała drugą rękę..
Kupiłam w sklepie ortopedycznym taki usztywniacz ale nie powiem, że to uśmierza ból w 100% :( Najgorzej w nocy, kiedy próbuję przerwócić się na drugi bok - bo nie dość, że masakrycznie boli kość łonowa, to jeszcze do tego nadgarstki... :( :wściekła/y:
Od wczoraj np mam non stop "mrówki" w lewej dłoni :] Najbardziej je czuję w opuszkach palców :) Kota nawet ciężko mi podnieść .... a gdzie maleństwo ? Mam nadzieje, ze szybciutko po porodzie, to dziadostwo mnie opusci

Ivona83
; ano prawda, z porodami w wodzie, jest tak, ze absolutnie wszystko musi iść książkowo i idealnie a tego niestety się nie przewidzi, gdybac to sobie mozna... :)

agatkaT; kciuki za wizyte !!

Madzioolka; oj zazdroszczę gazu rozweselającego
Był kiedyś reportaż w DDTVN, z dyr szpitala we Wrocławiu - bardzo spodobał mi się ten pomysł, bo na pewno troszkę wyluzuje nasze negatywne emocje, a jak wiadomo adrenalina hamuje wydzielanie oxy..
Ponoć w UK to standard... nie wiem jak u mnie w szpitalu, ale pewnie nie ma takich atrakcji - a szkoda :(

Odnośnie skurczy, to muszę się pochwalić, że w lydkach póki co nie złapał mnie jeszcze żaden... być może dzięki pożeraniu baardzo dużej ilości magnezu? (tak zalecił mi lekarz... )

reklama
ddaaiissyy ja mam tez to dretwienie ale ni eboli... a mrówki mam w lewej nodze... czasem mi np nagle puchnie i sinieje po czym po 30 sec wraca do normy... myśle ze mi mała uciska na ta lw strone gdzies i stad takie uczucie... a z dretwieniem konczyn miałam kłopoty nawet przed ciaża ale w ciazy sie nasiliło bardzo :/

Witajcie!
Dziś dzień zaczął się cudownie, dostałam zaległa kasę za projekt, który grałam kilka miesięcy temu:) Jakie to miłe! Czkema jeszcze na kilka takich niespodzianek. Pogoda cudna, ciepło ale świeżo. Przeszłabym się gdzieś na spacerek ale boję się, że znowu przesadzę z tą nogą, która dalej m nie boli. Chyba lepiej jakoś zacisnę zęby i jeszcze dziś poleżę w domku. Potem przynajmniej podczas porodu będę miała siłę chodzić:)

Poczytam co u was ale widzę, że nie macie litości... trochę mi to zajmie.

a ja wiem,czemu nas te dłonie bolą...od klikania na bb!!to jest najbardziej logiczne rozwiązanie:-)
Silva
Marta - ja ostatnio już dwa razu jak kupiłam truskawki to sama zjadłam i raz się nie przyznałam nawet, że w ogóle były u nas truskawki :)
chyba wlasnie tak zrobie,bo te truskawki tak się na mnie patrzą....ale mi głupio,bo zawsze się dzielimy przyjemnościami...;-):-)

truskawki truskawki :D Wczoraj kupilismy ze starym kozackie krajowe truskawy za 9 zl za kg !! Nosz cholera jakie boksie były.... tak słodkie ze same bez niczego wciągnęłam !! :D

Witam, witam...ale piszecie!! Nie ma szans na nadrobienie, tym bardziej, że siedzenie już bardzo nie służy mojemu kręgosłupowi!
Traschka kuruj nogę - ja wczoraj leżalam cały dzien z piętą do góry i dziś jest znacznie lepiej. Nie ma co szarżować!

Nawet wyszłam na bazarek po warzywka i owoce, no ale przede wszystkim po TRUSKAWKI! Dziewczyny, ja jestem nałogowcem! Jak nie zjem codziennie, to po prstu szaleję! Dziś kupiłam kilogram po 6zł (jeszcze wczoraj były po 9!) i nie sądzę, żeby doczekały do powrotu męża z pracy ;-)

Ja to jedząc te truskawki z rozkoszy drę się jak stare prześcieradło, alebo stare gacie !! Po prostu przeroskosz !! :D

reklama
Doggi
Ja to jedząc te truskawki z rozkoszy drę się jak stare prześcieradło, alebo stare gacie !! Po prostu przeroskosz !! :D
to tak jak ja;-) wrr....ach...mniam...ooooo...:rofl2::rofl2::-p:-p:-):-)
Dagamit po 6zł??????u nas 10zl...a jeszcze dwa dni temu po 15zł wiec liczę na spadek ceny i wzrost kg w moim brzuszku;-)

Do góry