reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ironia nie przejmuj sie... Nerwy nic nie dadzą ! Ludzie są i byli durni... i silnie problematyczni!! Ja Cię doskonale rzoumie, bo 200 zł to niby nie jest dużo, ale cholera zawsze kaska !! Chociażby, zeby auto zalac.. miec a nie miec... a co ten kolo taki frajer jest? Jak sie już podejmuje czegos i cos zamawia czy cos (nie wiem czym sie zajmujesz) to się liczył chyba z tym ze nic za friko... więc mnie tak silnie irytuje takie zachowanie... grrrrrrr... (bosz jak ja pisze.. jak jakaś sierota, zero ładu zero skladu a i tak nie umeim napisac tak jakbym chciala napisac to co mam do kurde napisania :p)

A moje zabawy ninja z kotem... hahaha śmiech na sali... mój stary siedział i lał tylko i mówił "Mała, ty do końca normalna to nie jesteś" i b-k :p

reklama
hejka.u mnie wszystko,jeszcze nie urodziłam:-D już mieszkam z małym u taty,dom się remontuje,ale nie wiem kiedy tam wejdziemy,wszystko zależy od ekipy remontującej,ale generalnie nie jest źle.
doczytałam parę sms,widzę .że się ruszacie już;-)

jutro mam wizytę,odezwę się po niej.
piszę od koleżanki,więc nie zagłębiam się w inne wątki.przepraszam.

całuje was

A ja wczoraj ogarnęłam sobie płytkę nową... Greatest Hits.. So Far !!! twórczości P!nk !! Mega moc... nawet mój stary zachwycony jest :D Choc on tylko looptroop, damien marley itp (ja tez lubię ale pink jest super, i taka fajna dupa, która całą sobą krzyczy "wyje.bane mam !!" maj tajp :p)

hehe doggi jak czytam twoje posty to po prostu mam ochote kopiowac niektore twoje teksty i zrobic ksiażeczke z doggowymi powiedzonkami haha :) jesteś mega.. :) a moj M to sie tylko pyta co dzis Doggi fajnego powiedziała :-)
a ten kolo no rzeczywiście frajer i myślałam że jak urodzę i dojde do siebie to mu zaproponuje dalej swoją pomoc w sklepie, ale teraz to mam go za okrężnicą ghr.. niech sie wali, bo ja nie zamierzam się ciągle o swoje upominać :-/

głodna jestem jak smok...zastanawiam się czy nie pójsc spacerkiem do sklepu... chyba się wybiore a z drugiej strony tak mi dobrze w piżamce i łożeczku ;)

Hej Brzuszki :-)
Jestem już po ostatniej wizycie - wyniki ok- napiszę na odpowiednim wątku.
Dzisiaj jestem wypluta, bo jak obudziłam się po 3ej, tak zasnąć nie mogłam, później jeszcze jakiś durny sen załapałam a później już męża komóra z budzikiem dzwoniła :-/
W drodze z przychodni do auta zakupiliśmy 2 kg truskawek, więc jak któraś ma ochotę, to zapraszam :-)

Witam się z Wami :-)
Właśnie wróciłam z miasta, zjadłam śniadanko i przyszłam się w Wami przywitać.
Dzisiaj mam pracowity dzionek, bo za chwilę zabieram się za ogórki małosolne (mniam :-)), stwierdziłam,że póki mogę, to muszę zjeść, później mnie czeka małe prasowanko i dopakowanie torby szpitalnej. Także jak tylko będę mogła, to się odezwę i poczytam co u Was.

Zjadłam:) Razowe kanapeczki z masełkiem i pomidorem malinowym pysznym słodziutkim mniam!

Iza - czekamy na relację.

Polkajka - ale akcja z tą zmianą terminu...

Doggi - krejzolu!

Miłego dnia kaleki moje kochane wszytskie!

reklama
Właśnie sprawdziłam, że u Majówek, już w kwietniu było 11 dzieciaków:) U nas póki co 5! Ale spoojnie, mamy jeszcze 6 dni:D

Do góry