reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

ja planuję dziś ją kupic...

Teraz ze starym jedziemy na jakiś deser lodowy wielgachny :D :D (wielka mama wielki deser) i potem herbe kupię se :D i będzie trinken kulanken :D

reklama
Doris:10 dni zleci jak z bicza strzelił :) ZazdroszczE!
To ktory to czerwiec ?

Blusia; Tobie też miłego popołednia ;)

Dziewczynki a co ta herbata z lisci malina działa? PRzyspiesza poród ? ;) Zwykła malinowa nie moze byc??

Wstawiłam młodą kapustę i ziemniaki, do tego będzie jajko sadzone...mniam!
Katamisz...ja też dziś zjadłam już prawie kg truskawek. Muszę się najeść bo za 10 dni już nie będę mogła.
natomiast jeśli chodzi o herbatę z liści malin, nie piję i nie zamierzam :-). Ale u mnie to inna sytuacja. Muszę dotrwać do 3.06.
Podobno lepszy jest olej rycynowy, tak piszą majówki. Ale ja też by nie próbowała tego.

ddaaiissyy herbata z liści malin powoduje skurcze, a więc teoretycznie moze przyspieszyć poród. I to jest co innego niz zwykła malinowa.

doris a ten olej rycynowy jest bezpieczny dla dziecka i dla nas? Jakoś mnie to nie przekonuje...

a ja jeszcze słyszalam ze olejek rycynowy (czy jak mu tak było) jest kozak jesli chodzi o poród :D gdzieś ktoś napisał, że efekty już po 6h od zażycia :D Tylko czy to jest prawda :/

Ddaaiissyy...do szpitala jadę 2.06 a planowaną cc mam na 3.06 więc w sumie już nie długo ale jak się czeka to strasznie się dłuuuuuuży!

Trasia, Doggi - no ciekawa jestem czy te Wasze sposoby się sprawdzą? Ja jak już mówiłam nie igram z naturą, co będzie to będzie:)

Trasia, my mamy obie na 4.06 termin więc jak urodzisz wcześniej to uznam, że herbatka działa;))

reklama
doris a ten olej rycynowy jest bezpieczny dla dziecka i dla nas? Jakoś mnie to nie przekonuje...

oj tego to ja nie wiem czy jest bezpieczny...czytałam tylko na majówkach, że stosują, u niektorych nawet efekt był dość szybki.
Ja nawet jakbym nie miała planowanej cc to bym nie stosowała tych specyfików.

Do góry