reklama
ddaaiissyy
Zaciekawiona BB
Doris:10 dni zleci jak z bicza strzelił ZazdroszczE!
To ktory to czerwiec ?
Blusia; Tobie też miłego popołednia
Dziewczynki a co ta herbata z lisci malina działa? PRzyspiesza poród ? Zwykła malinowa nie moze byc??
To ktory to czerwiec ?
Blusia; Tobie też miłego popołednia
Dziewczynki a co ta herbata z lisci malina działa? PRzyspiesza poród ? Zwykła malinowa nie moze byc??
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Wstawiłam młodą kapustę i ziemniaki, do tego będzie jajko sadzone...mniam!
Katamisz...ja też dziś zjadłam już prawie kg truskawek. Muszę się najeść bo za 10 dni już nie będę mogła.
natomiast jeśli chodzi o herbatę z liści malin, nie piję i nie zamierzam :-). Ale u mnie to inna sytuacja. Muszę dotrwać do 3.06.
Podobno lepszy jest olej rycynowy, tak piszą majówki. Ale ja też by nie próbowała tego.
Katamisz...ja też dziś zjadłam już prawie kg truskawek. Muszę się najeść bo za 10 dni już nie będę mogła.
natomiast jeśli chodzi o herbatę z liści malin, nie piję i nie zamierzam :-). Ale u mnie to inna sytuacja. Muszę dotrwać do 3.06.
Podobno lepszy jest olej rycynowy, tak piszą majówki. Ale ja też by nie próbowała tego.
traschka
Mama Marysi
ddaaiissyy herbata z liści malin powoduje skurcze, a więc teoretycznie moze przyspieszyć poród. I to jest co innego niz zwykła malinowa.
doris a ten olej rycynowy jest bezpieczny dla dziecka i dla nas? Jakoś mnie to nie przekonuje...
doris a ten olej rycynowy jest bezpieczny dla dziecka i dla nas? Jakoś mnie to nie przekonuje...
Ddaaiissyy...do szpitala jadę 2.06 a planowaną cc mam na 3.06 więc w sumie już nie długo ale jak się czeka to strasznie się dłuuuuuuży!
traschka
Mama Marysi
o, ja też ide po lody!!!
Trasia, Doggi - no ciekawa jestem czy te Wasze sposoby się sprawdzą? Ja jak już mówiłam nie igram z naturą, co będzie to będzie
Trasia, my mamy obie na 4.06 termin więc jak urodzisz wcześniej to uznam, że herbatka działa)
Trasia, my mamy obie na 4.06 termin więc jak urodzisz wcześniej to uznam, że herbatka działa)
reklama
oj tego to ja nie wiem czy jest bezpieczny...czytałam tylko na majówkach, że stosują, u niektorych nawet efekt był dość szybki.
Ja nawet jakbym nie miała planowanej cc to bym nie stosowała tych specyfików.