reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Larvunia...to Ty tak jak ja, wtsalam zjadłam śniadanie, wstawiłam pranie i się połozyłam na chwilę i zasnęłam. Dziwne, bo ja nie wstaję wcześnie tylko tak po godz 8.
Ciekawe co tam u naszej Misialiny????
Ciekawe co tam u naszej Misialiny????
Ivona83
Fanka BB :)
Basiu witaj- są różne techniki na te opuchlizny..na jednych działają na inne nie:-( 1) leżenie i nogi na poduszkach wzniesione 2) jakiś żel na opuchnięte i opolałe stopy- ja używam np.lioven bo taki mi w aptece poleciła farmaceutka ok.20zł...może opuchlizna nie schodzi cała ale łagodzi mi to ciągnięcie stóp,bo nogi mi nie puchną
Ivonko dziś Twoje imieninki prawda???? dużo,dużo szczęścia, zdrówka i radości z brzuszka :-)
Dziekuje Może dzidzia mnie dzisiaj oszczędzi ;-)
Doris ja z natury spioch jestem... Ale dzis to dziwnie mnie zmorzyl sen.... ehm... no i jak tylko wstalam to odrazu musialam cos zjesc. Wlasnie koncze zapiekanke, kurde reca jak alkoholiczce sie trzesc mi zaczely, a niby cukier w normie u mnie...
marta nikt Cie nei goni, idz spac
marta nikt Cie nei goni, idz spac
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
jestem i ja:-) nadrobiłam weekend, ale już nie pamietam co komu mialam odpisac;-)
witam nową koleżankę ddaaiissyy
Zeberko witaj, jak miło Cię znów widzieć, przesyłam dużo uścisków dla Ciebie
agatkat, misia trzymam za was kciuki &&&&&&&&
U nas są takie wichury, że rano mąż musiał meble ogrodowe ganiać bo wiatr porwał, w nocy spać się nie na bo grad pada......
Śmigam coś zjeść choć apetytu brak od jakiegoś czasu
witam nową koleżankę ddaaiissyy
Zeberko witaj, jak miło Cię znów widzieć, przesyłam dużo uścisków dla Ciebie
agatkat, misia trzymam za was kciuki &&&&&&&&
U nas są takie wichury, że rano mąż musiał meble ogrodowe ganiać bo wiatr porwał, w nocy spać się nie na bo grad pada......
Śmigam coś zjeść choć apetytu brak od jakiegoś czasu
Ivonka - wszystkiego najlepszego Ci życzę - lekkiego porodu w terminie jaki sobie wybierzesz :-)
Ironia - podstawowe badania nigdy nie były płatne. Igor był szczepiony szczepionkami skojarzeniowymi (czyli więcej niż przewiduje kalendarz szczepień) i one były płatne ale te zaczęły się dopiero po 6 tyg życia malucha. Teraz sobie tym głowy nie zaprzątaj. Urodzisz Benia, wybierzesz pediatrę i porozmawiacie z nim na ten temat i wówczas podejmiecie decyzję o szczepieniach :-)
Ironia - podstawowe badania nigdy nie były płatne. Igor był szczepiony szczepionkami skojarzeniowymi (czyli więcej niż przewiduje kalendarz szczepień) i one były płatne ale te zaczęły się dopiero po 6 tyg życia malucha. Teraz sobie tym głowy nie zaprzątaj. Urodzisz Benia, wybierzesz pediatrę i porozmawiacie z nim na ten temat i wówczas podejmiecie decyzję o szczepieniach :-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Larvunia..a ja wlasnie śpiochem nie jestem, śpię raczej szybko, krótko i się do godz 8 rano wysypiam, dlatego ta senność mnie dziś zastanawia :-). Może to jakaś oznaka zbliżającego się porodu??? Chociaż wątpię, bo moje dzieci punktualne są i nie pchają się szybciej.
reklama