Ivona83
Fanka BB :)
Kuchnia wysprzątana, jeszcze tylko poodkurzać i biorę się za obiadek. Coś mnie dzisiaj energia rozpiera i jak sobie usiadłam teraz to dzidzia buszuje w brzuchu chyba chce dalszego kołysania :-). Jeśli chodzi o ciasta to naprawdę z Delecty lub z Gellwe niektóre wymiatają, ostatnio odkryłam czarny Las - po prostu bomba!! Sama ze zwykłego przepisu bym tego nie zrobiła a tutaj to niedośc że szybko to jeszcze pyszne:-)
Nutria - śliczności urodziłaś a jak słodziutko śpią!
Jakoś cięzko mi jest sobie wyobrazić że takie duże dzieciaczki w nas siedzą, jak one zwinięte tam muszą być :-), nie mówiąc o bliźniakach
Trasia - nio cięzko jest narazie ale niewyobrażaliśmy sobie żeby to robić po porodzie, na szczęście już bliżej końca. Jeśli chodzi o babkę cytrynową to nie próbowałam, następnym razem ją wypróbuje:-)
Ironia - Taki kolorek faktycznie może świadczyć o jakiejś infekcji, poczekaj na wymaz tam się okaże co to może być
Nutria - śliczności urodziłaś a jak słodziutko śpią!
Jakoś cięzko mi jest sobie wyobrazić że takie duże dzieciaczki w nas siedzą, jak one zwinięte tam muszą być :-), nie mówiąc o bliźniakach
Trasia - nio cięzko jest narazie ale niewyobrażaliśmy sobie żeby to robić po porodzie, na szczęście już bliżej końca. Jeśli chodzi o babkę cytrynową to nie próbowałam, następnym razem ją wypróbuje:-)
Ironia - Taki kolorek faktycznie może świadczyć o jakiejś infekcji, poczekaj na wymaz tam się okaże co to może być
Ostatnia edycja: