Streszczę Wasze dzisiejsze pisanie jednym słowem- skandal. Kobity moze trochę na dworek, dotlenić się, złapać słonka, ha? No nie mozna życia spedzić przed kompem, zwłaszcza, że reszta tez musi miec czas to przeczytać, a to naprawdę jest niezły wyczyn.
Trasia chylę nisko czoła
Jesteś troszkę jak takie streszczenie, jak ktoś mnie ma czasu by nadrobić cały wątek to powinien odszukac Twoje posty
dzień dobry Kochane:-)
senata Ty chyba spać nie możesz bo taka wczesna godz.posta
i ta reklama darmowa kawy..hihi teraz powinni Cię zatrudnić w reklamie:-)
Marta6nz jak dobrze zapłacą to pomyślę nad tym
Iza, co tu mówić o kolejkach do kas w marketach, jak czasem i w przychodni trzeba się o swoje bić!
Dzisiaj na tej poczcie myślałam, że padnę. Stało przede mną 12 osób, wiekszośc widziała mój brzuch, ale profilaktycznie by chyba nie patrzeć mi w oczy nikt z kolejki po raz drugi na mnie nie spojrzał ... Ot taka metoda. Smutne to trochę mimo wszystko...
Setana, listonosz też dość często zostawiał awizo w drzwiach i nawet nie zadzwonił (ja prawie całą ciążę jestem w domu i mogę zejść. Ile razy zdarzyło się, ze zostawił przesyłkę u babci (po sąsiedzku) do nas wcale nie zachodząc, mężowi dostarczył samo opakowanie bez zamówionej prenumeraty. Kilka skarg i listonosz inny chodzi. A właściwie jeździ i dowozi nawet duże przesyłki do domu. Ostatnio mi wniósł nosidełko, opony do samochodu, bo ja z takim brzuchalem sama nie dałabym rady i musiałby zostawić na podwórku.
Agabre nie widzę jakoś mojego listonosza nawet w marzeniach by wniósł nosidełko, że o oponach naaet nie wspomnę. Jemu się nawet listu poleconego nie chce wnieść...
Miałam tu wpasc kontrolnie tylko na sekund 5, ale żeby wszystko przeczytać to znów minęło mi kupe czasu i teraz brak no odpisywanie, bo musze do kuchni lecieć obiadek zrobić. Dziś robię frytki z łososiem i surówka z kiszonej kapusty, a na deser obowiązkowo truskawki
Jutro też upiekę ciacho z rabarbarem, u nas jest po 4,5zł za kg. Narobiłyście takiego smaka, że inaczej się nie da, no i trzeba korzystać z dobrodziejstw póki jest czas
Uciekam do kuchni, a Wam życzę miłego popołudnia.