witam sniadaniowo, choc juz w zasadzie jestem po bo w lasnie ostatni kęs przemieliłam
.
Setana o matko jaka pora
. Dobrze ze znalazłas sobie zajecia, ktore oderwały cie od złych mysli, tylko spokojnie z tymi porzadkami. Ja podkladek na toalete nie spakowalam bo ich nie kupilam, musze jeszcze dokupic. Powodzenia z pakowaniem
Cinamon zazdroszcze takiej ncki, tez mi sie marzy, ale jakos nie jest mi dane
. Kciuki oczywiscie zacisniete moooocno
Tusen i jak kawusia? pyszna? ja gdzies za godzinke bede kawkowac, zaraz po sniadaniu nie lubie bo mam pełny żoładek
Larvunia o jaki dobry nastroj bije z posta... super
AgataR KOlejne uzywka, a moze uzależnienie to jedynie zycze od bb:-)
Saffi ja tez pierwsze patrzy łam czy mamy jakies dzieciatko, albo przynjamniej ze moze ktos wyladował na porodowce i za chwile dzieciaczek bedzie, ale niestety jeszcze chyba nie pora
Misialinka biedaczko... jeszcze ta alergia, oj cos nie jestes ostatnio rozpieszczana, ale za to jak Malwinka sie juz pojawi to pewnie okaze sie super grzeczna dziewczynka i wszystko wynagrodzi:-)
KAti jajeczniczka u nas zawsze w niedziele to juz taki rytuał, M. zawsze robi pyszną
Asinka fajnie ze do tesciow sie wybierasz i bedziesz mogła spedzic dzien na powietrzu, zawsze to przyjemniej niz w domu sie kisic. Nie zapomnij wziasc ze soba nospy, w razie czego, zebys miala pod reką
Zołza ja tez sie ciesze, ze moge w klapkach zapychac choc i tak nogi ledwo do nich wkladam, a jak sciagam to cały klapek odcisniety na stopie
IZa smacznego, a na synka juz sie nie wkurzaj, choc wiem ze upartosc dziecka moze byc bardzo denerwujaca. Moja jest mega uparciuchem, jak sobie cos wkreci to trudno ja od tego odwiesc
Katamisz u mnie słonka duuuzo wiec troche ci go przesyłam coby ci sie humor jeszcze bardziej rozjasnił
, Ja tez czasem sie zastanawiam skad dzieciaczki moje na tym etapie ciazy w takiej ciasnocie maja jeszcze moc i przestrzen zeby sie tak rajdolic w brzuchu
Co do popijania kawki to na poczatku ciazy mialam od niej odrzut, zreszta w poprzedniej ciazy rowniez. Zaczełam znowu podpijac gdzies w 4 m-cu, teraz nie wyobrazam sobie zeby nie wypic, zreszta ja bardzo lubie kaweczke z duza iloscia mleczka do niej jeszcze zawsze cos słodkiego pysznego mniamm.