reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ciekawe która z was dotrwa do pieknego terminu jakim jest 29 czerwca! Bardzo polecam, bo to moje urodziny. Widzicie jacy fajni ludzie rodzą się w tym dniu, warto poczekac:))

z całym szacuneczkiem ale nie dziękuję:no: Nawet jak będę przeterminowana to mam nadzieję że urodzę wcześniej niż 29-go.Mąż 30 -go zawozi Aleksandra do polski a chciałabym żeby jeszcze przed wyjazdem nacieszył się bratem.

obyście lipcówkami nie zostały;)

ja właśnie lodziki Grycana pałaszuję - czekoladowe z kawałkami czekolady + bakaliowe + sobet truskawkowy... orgazm normalnie!

...ja też dobrze kojarzę 29czerwca bo to im.mojego męża Piotra (i Pawła jest wtedy);-)
Agata mam nadzieję,że wkrótce lepiej się poczujesz. Kapiel Ci nie zaszkodzi a może pomoże??nie leż tylko zanurzona w ciepłej wodzie po szyję bo na brzuszek niedobrze ale cześć ciała mozesz zanurzyć

idę się położyc bo mnie też plecy rozbolały ale chyba od siedzenia i musze odpocząc..jak cos to do wieczorka.buziaki dla wszystkich

Dziewczyny Misialina właśnie napisała mi eska, ze: "ma zatrucie ciążowe. Jeśli ją nic nie weźmie przez week to w poniedziałek do szpitala. Zrobią badania i jeśli nic nie ruszy to będą wywoływać poród ze wzgl na ciśnienie. Odezwie sie później i napisze co i jak"

A ja się położyłam na moment i zasnełam na 2 godz!!!!!!!!!!! :szok: ale opuchlizna mi troche zeszła :-)

Larvunia
jasne, ze sie martwiłyśmy ale pamietałam twojego posta o badaniach :-)
cinamon dobrze zrobiłaś, jesteś spokojniejsza :-)
Agata
ceny różne, w sklepie u mnie po 12,50 hiszpańskie, ja kupiłam jak jechałam z badań w mieście hiszpańskie po 8zł/kg a ponoć krajowe po 15 zł - mama mi mówiła :-)
Dziewczyny co z tymi malinami? uczulają czy nie? bo ja mam cały ogród malin i je uwielbiam :-)
Anapi to dobre wieści, oby synuś oszczędziła mamusie i raz a porzadnie chciał przyjść na ten świat :-)
Asinka to dobrze, ze nie masz cukrzycy, odpoczywaj dużo :-) i powoli sie przygotowuj ;-)
Traschka hahahahahahaha ja też mam urodziny 29 czerwca :-D :-D :-D i popieram twoją wypowiedź ;-)

reklama
Do góry