witam
ja dziś w trochę lepszej formie, nawet trochę się wyspałam, noc w miarę prócz tego, ze Filip dostał gorączki w nocy i nie wiem czemu, rano już nie miał...each...nie wiem co z tym zabiegiem będzie, jeszcze ta niepewność ciągła
dobrze, ze pogoda super, ale i tak jakoś nie chce mi się z niej korzystać i siedzieć na tarasie i się wygrzewać, kwiaty podlałam wcześniej, i tak teraz się obijam..
znowu jestem sama cały dzień i zaczyna mnie to przerastać nerwowo, bo jakaś rozdrażniona jestem, i nawet jak maż zadzwoni to na niego zaraz nery wyładowuje, a on robi wszystko żeby nam niczego nie brakowało - tyle, ze to tak padło na ten końcowy okres ciąży gdzie ja potrzebuje trochę więcej wsparcia, takiego wspólnego czasu dla nas....później to już w ogóle go nie będzie
muszę się wziac za prasowanie w końcu, bo mi go narasta w tempie ekspresowym...a już coraz mniej chęci mam na ogarnianie wszystkiego..ani mi się gotować nie chce, ani nic piec, chociaż
Trasia tyle ochoty mi narobiła na te rolsy...tylko ja z tymi drożdżami jakoś się połapać nie mogę, taki ten mój mózg tępy
Doris i ode mnie słoneczko, bo u nas go strasznie dużo i bardzo ciepło...
Dziewczynki czy Wasze nogi o tak wczesnej porze też już wyglądają jak u słonia??Ja mam strasznie od wczoraj i jakby opuchlizna po nocy się utrzymała...
katamisz mnie zaczynają pod wieczór puchnąć, ale rano ok, za to w taki dzień jak dzis (ciepło) widzę, ze od rana zaczynają przybierać w obwodzie
kurcze
nutria jeszcze wczoraj delektowała się spokojem u rodziców i co...rany, fajnie...
traschka super ten kolorowy post, odrazu widać, że nastrój u ciebie dobry