reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Doggi - jak to? teraz mnie załamałaś ja dziś zaczęłam 35 tydzień i chwalę się wszem i wobec że zaczęłam 9 mc :-(
to wszystko zależy od kalendarza ciąży na jaki się trafi, ja chyba nie zmienię zdania jestem w 9 miesiącu i już... ;(

reklama
wg mojej książki też 36-40 to 9 miesiąc.

Anapi - ja generalnie gdyby nie ten ból i ogólne niedołęstwo (;) ) też bym mogła byc jeszcze se w ciąży, ale ta cala sytuacja jest coraz bardziej nieznośna :) Więc JA CHCE RODZIC< JA CHCE RODZIC :) :p

Anapi,Dagamit sama się uśmiałam:-D:-Daż teraz czytam i się trzęsę ze śmiechu:-D:-D:-):rofl::rofl:jak przyjedzie to zbadam te jaja,ale nie chcę zbyt szybko skurczy oxy wywołać:blink::-D
..a w ogóle skoro już zaczęłam 9m-c to chcę mi się śpiewać" Jezu jak się cieszę z tych malutkich wskrzeszeń, Jezu jak się cieszę mówię wam...." nie wiem czemu akurat to,ale właśnie taka piosenka przyszła mi do głowy:tak:;-):-):elvis:

:-) Wariatki jesteście :-D
I tym optymistycznym akcentem będę się żegnała na dziś. Idę szykowac moje roladki. Niedługo wpada moja Jolcia, a za 1,5 albo 2h będzie mężulek. Do sklikania tumoroł ;-)

reklama
Dokładnie, ale posiedziałabym tam jeszcze :-p hehe schudłam tam 3 kg :-D i od razu lepiej się czuję... Mały obraca się właśnie i mam Go obecnie w poprzek brzucha, także czuję Go od jednego do drugiego boku :-) Może nie skończy się cesarką. I najważniejsze co odkryłam, cukrzycę ciążową miałam przez Fenoterol, tak samo jak nadciśnienie. Odstawili mi go od poniedziałku i cukier książkowy, tak jak ciśnienie :-) Więc jestem ogólnie zadowolona... Tęskniłam za Wami :*

Do góry