reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Jestem padnięta i chyba idę na małą drzemkę, potem ziemniaczki muszę ugotować do schabu i wywalam nogu do góry :)

Ale mi narobiłyście smaka tymi truskawkami!!! a o cieście rabarbarowym nie wspomnę, może jakaś tartę zrobie tylko muszę mężulka wysłać po rabarbar :))))))))

Asinka - my też za Tobą tęskniłyśmy ;) jak widzisz przekazywałam dziewczynom informację o Tobie i Tymonku na bieżąco, ciesze się że już jesteś z nami, no to teraz następny raz do szpitala zawitasz jak będziesz rodzić :-)

Dagamit ja też robię ciasto z rabarbarem tylko czekam aż mąż z jajami przyjedzie:-) :-Dbo mi się skończyły:-(

ja ryje do teraz
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Asinka witaj :-) my też tęskniłyśmy :-) jak dobrze, że dalej w dwupaku

A wy mnie dzisiaj nakręcacie na rabarbar i ciacho że mi sie zachce..........

Laski byłam w sklepie po lody, oczywiscie musiałam kupić prince polo ;-) i pare innych rzeczy :-) na które miałam ochote, a co ;-)
jak przyszłam to byłam tak zmęczona że musiałam od razu usiąść bo zaczęły mi się ręce trząść i ja cała, nie wiem czy to z głodu, ostatnio jadłam o 10-tej, ale głodu nie czułam... no ale zjadłam pierogi i troche lepiej, lecz nadal się lekko trzese...a moze to z upału i spaceru (dodam że mam nieźle pod górke) aż się przestraszyłam

kati ja mam tak prawie od poczatku ciazy.... Musze jesc co 3-4 godziny bo inaczej (nie czuje glodu) ale rece mi sie trzesa jak alkoholiczce jakiejs, masakra mowie Ci :sorry2: Wiec wiem co przeszlas, ja mam tak non stop :sorry2:

edit:
truskawek nie kupilam ani gruszki, musi mi jablko i banan starczyc :oo2:

Ostatnia edycja:
...a mój rabarbar wciąż czeka bo męża z jajami brak :-( tak czy owak wiecie, że chodzi o te kurze oczywiście;-) myślę czy zrobić drożdżowe czy kruche:confused:
ja nie czuje głodu od jakiegoś m-c..ale jeść trzeba...więc jem...dzis spagetti bo tych cholernych jajek zabrakło i nawet mięska nie mogę zrobić by obtoczyć:sorry2:

...i mnie często takie dziwne coś ogarnia..jak stoję tylko to przychodzi...całe ciało jakby dziwne odrętwienie,ze muszę usiąść bo mi się jakoś słabo robi...jakby gorąco i od stóp aż do głowy...nie wiem co to..

reklama
Asinka dobrze że jesteś - zawsze to lepiej czekać w domu niż w szpitalu :-)
Kati, Larvunia, Marta ja też tak mam z tym dziwnym uczuciem osłabienia/trzęsienia/zmęczenia - sama nie wiem co przeważa. Tylko ja mam tak zawsze po śniadaniu, a potem czasem w ciągu dnia. Wydaje mi się, że to wahania cukru tak wpływają na organizm, dlatego staram się jeść choć po odrobince, ale częściej.

Do góry