no to udało mi się nadrobić zaległości od wieczora ;-)
mój szefuncio dzis zadzwonił i niby się uda załatwic te pieczatke bo upoważni księgowego do podpisu ale nie wiem kto posiada teraz pieczatke...masakra jakas..z kasą wciąz zwleka i moiw,ze znow ma skzolenie i wyjazd za granice ze za tydz.gora dwa..tak juz słysze od jesieni..wiec lipa
Katamisz ja dokladnie mam tak samo,choc jestem dop.w 35tc. ale za dnia mniej pobolewa jak na okres za to w nocy sie zbiera i ten bol krocza i bioder nie do wytrzymania..i Ty raz na siusiu??jak to możliwe ja chyba z 6razy
Blusia- udanego dnia u mamci ;-)ja może popołudniu zostanę zawieziona przez mężulka do mamy;-)
Doris tylko nie za gorące te kąpiele bo właśnie słyszałam,że takie działają na skurcze..że trzeba uważać
Misialina ,Doggi mam nadzieję,że u Was już lepiej i tych plamek brak.Doggi ja też słyszałam już z kilku źródeł,że nie wolno masować brzuszka jak się dzidzia nie rusza-jeśli nie jest to forma zabawy z maluchem bo inaczej wzmaga sie skurcze..więc coś w tym jest
Cinamoon nie martw się..synuś musi w końcu zacząć"samodzielnie"zwiedzać świat:-)będzie pod dobra opieką wiec relax;-)
Tusen na zgage to slysząłam ze zimne mleczko super pomaga a jak nie to jakies tabletki do ssania typu alugastrin czy reni...ja tak sobie pomagam;-)
Silva mnie tez tak w zeszłym tyg.pobolewał brzuszek w srodku nie na dole własnie...i czasem jeszcze to się pojawia ten dziwny bol
Setana-przesyłam pozytywne fluidy!!!!:-)
Dagamit &&&&& za wizytę
Agata mam nadzieję, że u Ciebie jeszcze dzidzia posiedzi,bo za szybko by już na świat się pchała..ale jak to się mówi-będzie co ma być;-)
nie wiecie co z
Asinka???